Pauley Perrette 55 let


Pauley Perrette, americká herečka, modelka, zpěvačka a dabérka animovaných filmů. Pauley se narodila roku 1969 v New Orleans. Kvůli zaměstnání jejího otce se v dětství mnohokrát stěhovala. Vystudovala kriminalistiku na Georgijské státní univerzitě v Atlantě. Dále studovala soudní psychologii a sociologii.

Než začala natáčet seriál NCIS, vystupovala také se svou hudební skupinou Lo-Ball. Byla to čistě dámská kapela. Děvčata hrála převážně metal, ale často i další styly. Pauley byla hlavní zpěvačkou. Jejich nejznámnější písničkou je song, který se objevil ve filmu (a na soundtracku) PRAVÁ BLONDÝNKA - Can´t get me down. Pauley také založila vlastní hudební nahrávací studio - GO Records. A občas používá (používala) svou přezdívku "P" (čti "pí"). V současnosti žije v Los Angeles s kočkou a párem psů.


27.3.1969
New Orleans, Louisiana, USA
Pauley Perrette csfd

The Girl from MarsI Am BadSuperman vs. ElitaSatan Hates YouPotheads: The MovieAsh TuesdayMedvědí bratřiHungry HeartsKruhKrvavé nebeMy first MisterCivilityNa pokraji slávyBatman Beyond: The MovieThe Price of KissingMagical Make-OverBrokeNámořní vyšetřovací službaFantasy HospitalNámořní vyšetřovací služba: New OrleansFCU: Fact Checkers Unit


Aktualizace osobnostního profilu Pauley Perrette: 2.11. 2023 14:59