Christian Coulson 45 let


Tento britský herec ještě před svými prvními hereckými krůčky navštěvoval školu ve Westminsteru, a to za pomoci akademického stipendia, které získal. V letech 1990-1997 byl členem Národního mládežnického hudebního divadla (National Youth Music Theatre). Christian Coulson vystudoval také Cambridgeskou univerzitu, na které odpromoval v roce 2000. Během studií na univerzitě udělal první divadelní herecké krůčky. Byl konferenciérem v jednom z britských kabaretů, zahrál si hlavní roli v divadelní hře The Resistible Rise of Arturo Ui a objevil se v divadelním představení The Maids. A právě snad díky těmto prvním jevištním krokům na začátku své profesionální herecké kariéry získal vynikající výchozí pozici a stal se zajímavým objevem pro film a televizi. Christian Coulson je však také autorem libreta pro rockový muzikál s názvem „The Fallen,“ který byl nastudován na „Bedfordské moderní škole“ (Bedford Modern School) v roce 1998.

Překvapivě ho však tato role nekatapultovala do větších filmových projektů a rolí, ale po Harrym Potterovi se Christian Coulson vrací k televizní produkci. V roce 2003 se objevuje v televizním filmu HORNBLOWER III – VĚRNOST, mihne se v jednom z dílů televizního seriálu LITTLE BRITAIN, a je k vidění také v televizní minisérii KAREL II. – MOC A VÁŠEŇ. V roce 2005 se objevuje v dalším britském televizním filmu. Jedná se o film ze série o případech slečny Maplové s názvem OHLÁŠENÁ VRAŽDA. V témže roce je ještě k vidění v další televizní minisérii BEETHOVEN a v krátkém desetiminutovém snímku TAKE ME BACK. V roce 2006 se objevuje v jednom z dílů televizního seriálu BRIEF ENCOUNTERS a v roce 2007 je k vidění v dalším krátkém desetiminutovém filmu LAST NIGHT.

Žádné další snímky zatím tento herec ohlášeny nemá a vypadá to, že ač si zahrál v jednom z komerčně nejúspěšnějších snímků všech dob, v jeho kariéře žádný významný posun nenastal a patrně ani nenastane. Mnoho jeho příznivců se však domnívalo, že to se změní se šestým filmem o čaroději Harrym Potterovi, kde se na scénu vrací mladý Lord Voldemort v dobách, kdy studoval v Bradavicích. Avšak tato role je již obsazena jiným nadějným mladým britským hercem a tak je již nyní téměř jisté, že comeback Christiana Coulsona do série o Harrym Potterovi se nekoná. A tak nezbývá než doufat, že jeho talent jen tak nezapadne a my o něm ještě uslyšíme.


3.10.1978
England, Velká Británie
Christian Coulson csfd

Blood BrothersBite MeDiamond SolesThe Rainbow ExperimentPeter and JohnLeaving CircadiaTa zvláštní láskaZmizení Eleanor Rigby: OnGaybyI Am NasrineHornblower III - VěrnostHarry Potter a Tajemná komnataHodinyČtyři pírka: Zkouška ctiEqualizerSpravedlnost v krviMozart in the JungleNebezpečný flirtSestřička JackieDobrá manželkaSuper drbnaWiener & WienerBeethovenBrief EncountersSlečna MarplováKarel II. - Moc a vášeňMalá Velká BritánieSága rodu ForsytůLove in a Cold ClimateČarodějnice školou povinnéBurrow


Aktualizace osobnostního profilu Christian Coulson: 4.4. 2024 00:29