Torrey DeVitto 39 let


Torrey DeVitto je americká herečka, narozená 8. června 1984 v Huntingtonu v New Yorku. Jejím otcem je Liberty DeVitto, který byl dlouholetým bubeníkem v kapele slavného amerického skladatele a zpěváka Billyho Joela. Během porodu hrál s Billym Joelem ve Wembley Aréně (konkrétně to byla píseň Scenes from an Italian Restaurant).

Torrey začala svou kariéru jako modelka, kterou považovala za odrazový můstek k práci v televizi a u filmu. Později zjistila, že v modelingu není její budoucnost a začala se naplno věnovat herecké kariéře. Nezapoměla ani na svou lásku - hudbu. V roce 2002 hrála na housle s kapelou Tommy Davidson v Sunset Room v Hollywoodu. Dále hrála na housle v albu Ray Ray (2004) Raphaela Saadiga a v albu Stevie Nicks - In Your Dreams (2011).

Objevila se například v seriálech DAWSONŮV SVĚT, BÁJEČNÍ LIDÉ a momentálně ji můžeme znát z filmu OBŘAD, který je inspirován skutečnými událostmi a ve kterém hraje mimo jiné i Anthony Hopkins. Nejvíce ji, dle mého názoru, proslavil její velmi známý přítel (možná manžel, svatbu ani jeden nepotvrdil i když se vedou spekulace o tajném obřadu v New Yorku) Paul Wesley, kterého milovníci "upířin" znají ze seriálu The Vampire Diaries jako Stefana Salvatore. Torrey a Paul se potkali v roce 2007 na natáčení filmu KILLER MOVIE.


8.6.1984
Long Island, New York, USA
Torrey DeVitto csfd

Love's Greek to MeRip in TimeTwas the Night Before ChristmasColdThe Christmas PromisePět přání k VánocůmStevie DŽít podle svéhoBest Christmas Party EverCheesecake CasseroleEvidenceThe Real St. NickObřadBeach KingsKiller MovieHeber HolidayTajemství loňského léta 3Nemocnice Chicago MedChicago FirePolicie ChicagoProlhané krásky


Aktualizace osobnostního profilu Torrey DeVitto: 31.10. 2023 01:31