Colin Egglesfield 51 let


Colin Joseph Egglesfield narozený 9. února 1973 v Farmington Hills, Michigan, USA je americký herec a model. Je prostřední ze tří sourozenců, matka Kathleen je Irka a vlastní kavárnu, otec William je lékařem. Nejdříve chtěl jít ve šlépějích otce, ale pak se vzhlédl ve své starší sestře Kerry – herečce. Vyrůstal v katolické rodině a také absolvoval katolickou školu v Chicagu. Poté studoval na University of Iowa, kde získal bakalářský titul z biologie, v době studií si přivydělával modelingem. V modelingu začal díky přitažlivému sportovnímu vzhledu sklízet úspěchy, pracoval v Miláně, Paříži, New York City, kde předváděl modely předních návrhářů Versaceho, Laurena, Kleina nebo Armaniho.

Všestranně aktivní herec a model momentálně žije v Los Angeles. Vlastní kreativní oděvní společnost Shout Out! Clothing. Je rovněž zaníceným běžcem, absolvoval několik maratónů, které podporují dobročinné účely, např. léčbu dětské leukémie. Pravidelně působí jako externí lektor matematiky pro znevýhodněné studenty na střední škole v Manhattanu a rozvíjí školní vzdělanost v LA. V roce 2005 byl urostlý krasavec jmenován magazínem People jedním z nejvíce sexy mužů světa.


9.2.1973
Dearborn, Michigan, USA
Colin Egglesfield csfd

A Rose for Her Grave: The Randy Roth StoryDuchessA Christmas WitnessLove by Drowning100 Days to LiveStopa do minulostiThe Middle of XVraždy v domě panenekVražedná bilanceVesmír mezi námiBachelorsPodzimní snyViceVražda v MexikuAt the Devil's DoorA Stranger in ParadiseAngieNora Roberts: Vražedná nevinnostS tím nic nenadělášTvůj snoubenec, můj milenecPan DokonalýZtracen v oblacíchLáska na inzerátUpíři: Návrat12 dní hrůzyLost in OzChicago FireLuciferUnREALRizzoli & Isles: Vraždy na pitevněChasing LifeVzpomínkyLaskavý dotek


Aktualizace osobnostního profilu Colin Egglesfield: 26.4. 2024 02:35