Ross Butler 33 let


Ross Fleming Butler je americký herec. Narodil se v Singapuru, ale vyrůstal ve Virginii/Washingtonu, D. C. Jeho matka je čínsko-malajského a otec britsko-holandského původu. Navštěvoval Langley High School, a poté univerzitu v Ohiu, kde studoval biomolekulární a chemické inženýrství. Po roce studium ukončil, protože ho to nebavilo.

Poprvé se představil v televizi v roce 2012 ve filmu The Gateway Life. Následně se objevil v seriálech Closer: Nové případy, Happyland, Chasing Life, Vlčí mládě a od roku 2015 do roku 2017 si zahrál v Tajném životu K. C. Byl také obsazen ve filmech Two Bedrooms, Hacker's Game, Film mých snů 2 a Dokonalé opojení po boku Belly Thorne.

První velké role dostal v roce 2017 v seriálech Riverdale, ve kterém hrál hlavní postavu Reggieho, načež ho ve 2. sérii nahradil Charles Melton, a 13 Reasons Why jako Zach Dempsey.

Ve svém volném čase rád cvičí, hraje na kytaru, piano, zpívá a vzdělává děti v Klubu chlapců a dívek v Kalifornii.


17.5.1990
Queenstown, Singapur
Ross Butler csfd

Dokonalá závislostLove in TaipeiShazam! Hněv bohůRaya a drakVšem klukům: Navždy s láskouVšem klukům: P.S. Stále tě milujuShazam!Hacker's Game ReduxDokonalé opojeníFilm mých snů 2Hacker's GameTwo BedroomsThe Gateway LifeArmy of the Dead: Lost VegasSwimming with SharksAwkwafina Is Nora from QueensRiverdaleProč? 13x protoTajný život K.C.Vlčí mláděChasing LifeHappyland


Aktualizace osobnostního profilu Ross Butler: 2.11. 2023 23:06