Najarra Townsend 34 let


Půvabná Najarra Townsend narozena 05.12.1989 v Santa Barbaře (Kalifornie) je americká herečka.

Její první filmová role byla v komedii Maggie Moore z roku 2000 . Také si zahrála v komedii Já a ty a všichni víme (2005) režisérky Mirandy July, která získala několik ocenění na festivalech. Najarra se se díky těmto rolím zúčastnila Mezinárodního filmového festivalu v Cannes a Sundance Film Festival. Jakožto člen hereckého souboru získala v roce 2006 Chlotrudis Award. V dramatu Lockdown (2006) , který na americkým Student Film Festival BestFest  v roce 2007 se umístil na druhém místě, hrála hlavní roli.

V komedii Tru Loved (2008) Townsend hrála hlavní roli teenagerku Tru, která má dvě lesbické matky . Za tuto roli získala své dvě ocenění v roce 2008 za nejlepší ženský herecký výkon na festivalu v Breckenridge filmu, stejně tak na Santa Cruz Film Festival.


5.12.1989
Santa Barbara, California, USA
Najarra Townsend csfd

BITSThe Darkness of the RoadDiverted EdenThe StylistPortalRock Paper DeadDementia Part IIWatch If You Dare7 from EtheriaLimelightMercury in RetrogradeWolf MotherContracted: Phase IIWhat NowDamaged GoodsGood Mourning, LucilleLast SupperOf SilenceToy Soldiers, TheYou or a Loved OneContractedBetty I AmDreams AwakeTajemná dívkaThe Pretty Boys@urFRENZCupid's Arrow2012: SupernovaDawningMarin BlueTelling, TheWe Are the ModsTru LovedHave Love, Will TravelJá a Ty a všichni ostatníDon: Plain & TallViolent Kind, TheMenaceMyšlenky zločinceCoffee House Chronicles90210: Nová generaceKriminálka New YorkTěžký časy RJ BergeraOdložené případy42 CountsFeeding TimeThe StylistCriminalRumberoDesert Road EndI'll Meet You in Your WombPuerto Rican SquirrelsSarah at Twelve


Aktualizace osobnostního profilu Najarra Townsend: 31.10. 2023 10:32