Tereza Bebarová 48 let


Tato herečka se narodila v Bohumíně v roce 1975. Už od školky vystupovala ve školních besídkách. Bylo tedy jasné, kam povedou její kroky v pozdějších letech. Vystudovala konzervatoř v Ostravě. Během studia této konzervatoře hrála v Divadle Petra Bezruče a v Divadle loutek. Po úspěšném vystdování získala angažmá v divadle Aréna a po té v Národním divadle moravskoslezském.

Věnuje se také dabingu. Dabovala Angelinu Jolie ve filmu Sedmý hřích. Za tento dabing získala cenu Františka Filipovského.


8.7.1975
Bohumín, Československo
Tereza Bebarová csfd

Zakletá jeskyněPrvok, Šampón, Tečka a KarelVelké dobrodružství ČtyřlístkuMiluji tě modřeStrašidlaBabovřesky 3PiknikČtyřlístek ve službách králeOdpad město smrtDoktor od jezera hrochůMalé lžiPoslední kouzloStará láska nerezavíPohádka z ostrova ManPolitik a herečkaHodina pravdyVšichni moji blízcíPrůběžná O(s)trava krveKonto separatoMadameSpecialistéČetníci z LuhačovicReportérkaStopy životaZdivočelá zeměVyprávěj3 plus 1 s Miroslavem DonutilemČetnické humoreskyNadměrné maličkostiStrážce dušíUlicePoslední den Ježíše z NazaretaSoudce v nesnázíchBlbounVěc MakropulosAnča a PepíkFerdaBuchty po ránuFace to Face


Aktualizace osobnostního profilu Tereza Bebarová: 30.10. 2023 12:41