Alexandra Breckenridge 41 let


Tato americká herečka a dabérka se narodila 15. května 1982 v Bridgeportu, ve státě Connecticut. Až do deseti žila v Darienu, když se pak s matkou odstěhovala do Los Angeles. Tam ale vydržela jen rok a opět se stěhovala, tentokrát do Mill Valley. Ve 13 letech se začala zajímat o herectví, fotografování a zpěv. Proto přesvědčila matku, aby se v jejích 15 letech přestěhovali zpět do Los Angeles a ona mohla zkusit štěstí u filmu.

Následovaly opět epizodní role tentokrát v seriálech JAG, MEDIUM nebo AGENTURA JASNO. Dostala se k dabingu. Práci jí nabídl Seth MacFarlane, to znamená, že začala dabovat některé postavy ve FAMILY GUY u nás také známý pod jménem GRIFFINOVI. Brala vážně i fotografování a v roce 2008 se jí podařilo uspořádat výstavu.

Objevila se i ve filmu SUPER NÁHRADNÍK. V roce 2007 začala natáčet s Courteney Cox seriál DIRT, kde hrála mladou ambiciózní novinářku Willu McPherson. Většinou hraje jen vedlejší postavy a nejinak tomu má být i ve čtvrté sérii TRUE BLOOD. V roce 2005 natočila scény k filmu SVĚRACÍ KAZAJKA, jenže nakonec skončila na podlaze střižny.

Byla dokonce dva roky vdaná za umělce Bryten Gosse, jenže on 26. řijna 2006 zemřel na selhání srdce. Alex má na těle několik tetování.


15.5.1982
Bridgeport, Connecticut, USA
Alexandra Breckenridge csfd

Láska z televizní obrazovkyChristmas Around the CornerBroken VowsAlways Watching: A Marble Hornets StoryDarkOther People's ChildrenProbuzená posedlostTicket OutCooper and StoneTrue LoveThe Bridge to NowhereSuper náhradníkRomy and Michele: In the BeginningMystery GirlKlan upírůNebezpečná přáníOrange CountyVelký tlustý lhářLocust ValleyVirgin RiverTohle jsme myGriffinovi


Aktualizace osobnostního profilu Alexandra Breckenridge: 3.11. 2023 02:01