Maggie Civantos 39 let


Maggie Civantos je španělská herečka. Její matka, narozená v roce 1984, je zpěvačka a její otec je zvukový technik. Byla pojmenována po postavě Maggie Gioberti, kterou hrála Susan Sullivan v televizním seriálu Síla rodu. Nejvíce je známá svou hlavní rolí Macareny Ferreiro v seriálu z prostřední ženské věznice Vis a vis. Seriál se vysílal v Británii jako Locked Up – jde o první španělské televizní drama, které se vysílalo na vlnách této země.

V roce 2014 měla svou první důležitou roli jako Fanny v Bienvenidos al Lolita. Její největší rolí byla Macarena, hlavní postava seriálu Vis a vis v roce 2015. V roce 2017 se objevila v prvním španělském televizním seriálu vydaném na Netflixu nazvaném Las chicas del cable spolu s Blanca Suárez, Ana Fernández García a Nadia de Santiago.

Vrátila se jako Macarena do odbočky Vis a vis: El oasis, v hlavní roli s Najwou Nimri. Objevila se také vedle Salvy Reiny v sérii RTVE Malaka.


28.12.1984
Málaga, Andalucía, Španělsko
Maggie Civantos csfd

El juegoMalé ŠvýcarskoNež to shoříPod vlivemAlegría, tristezaEl mejor verano de mi vida321 días en MichiganCrustáceosTemporalAmanecidosPrime TimeExpressHolky na drátěVis a vis: Hotel OázaMalakaVis a vis (Antena 3 / Fox verze)Vis a vis (Netflix verze)


Aktualizace osobnostního profilu Maggie Civantos: 2.11. 2023 20:31