Predrag Bjelac 61 let


Narodil se v Bělehradě, v Jugoslávii, 30.06.1962, ve znamení Raka. Vystudoval na Bělehradské univerzitě dramatických umění. Hereckou kariéru začal ve své rodné Jugoslávii, kde je dodnes jednou z předních osobností televize a filmu.

V současnosti žije v České republice, kde si zahrál v seriálu Dobrá čtvrť nebo ve filmu Ro(c)k podvraťáků. V létě 2008 se objeví v pokračování Letopisů Narnie, s podtitulem Princ Kaspian.


30.6.1962
Bělehrad, Srbsko, Jugoslávie
Predrag Bjelac csfd

HellraiserReklama na VánoceZakletá jeskyněNa konci zimyUbal a zmizGrudiIntrigo - In Liebe AgnesDxMDítě číslo 44Gangster KaGangster Ka: AfričanIronclad 2: Battle for BloodArtiljeroAs pikCzech Made ManVůně kávySašaAť žijí rytíři!Fišpánská jablíčkaLetopisy Narnie: Princ KaspianThe Courier/2.0Ro(c)k podvraťákůSatan přicházíHarry Potter a Ohnivý pohárEurotripKad porastem biću kengurPoslední oběťArianin soubojCries of InnocenceHarrisonovy květyVálečníciDestroying AngelČudna noćKako je propao rokenrolŠest dana junaBodyguardiDuchDuchSpecialistéCrna svadbaDinastijaSlunečnáZločiny Velké PrahyNa mušce


Aktualizace osobnostního profilu Predrag Bjelac: 30.10. 2023 17:13