Alice Taglioni 47 let


Alice Taglioni se narodila 26. července 1976 v Ermontu. Vystudovala Národní hudební konzervatoř v Paříži obor klavír. Její výrazná fyzická krása ji přiměla k účasti v souteži Miss Korsika, kterou v roce 1996 vyhrála. Toto vítězství ji umožnilo řadu lukrativních nabídek na krátkometrážní snímky a televizní seriály. S tím se však Alice Taglioni nespokojila a rozhodla se navštěvovat kurzy herectví, aby mohla proniknout do světa filmu.

Alice Taglioni se po rolích silných a vyrovnaných žen rozhodla, že v roce 2007 si střihne roli zcela opačného ražení a objevila se v roli naivní Carole ve snímku DÉTROMPEZ-VOUS. O rok později si s chutí zahrála s Jocelynem Quivrinem v romantické komedii NOTRE UNIVERS IMPITOYABLE pojednávající o manželích-advokátech, pracující v téže společnosti a vzájemně soupeřících o povýšení. V roce 2008 se také objevila v silně obsazené krimi komedii CA$H.

Soukromý život Alice Taglioni zasáhl značný otřes v roce 2009, ještě v březnu se svým partnerem Jocelynem Quivrinem slavili narození syna Charlieho, v listopadu však Jocelyn Quivrin zahynul při autonehodě v blízkosti Paříže. Tato událost značně ovlivnila i další filmový růst Alice Taglioni, která se v roce 2009 ani 2010 neobjevuje v žádném filmu ani seriálu.


26.7.1976
Ermont, Val - d'Oise, Francie
Alice Taglioni csfd

Les FantasmesAu-dessus des nuagesAndyJamais Sans Toi, LounaJe voudrais que quelqu'un m'attende quelque partNoces d'orClaire DarlingOdvrácená tvář Paříže: Záhada v LouvruŽivot za životL'AnnoncePortorikánci v PařížiRodinné vinařstvíColt 45Sex v PařížiCookieOn a marché sur BangkokOlivovníkPaříž-ManhattanNebezpečná kořistCa$hNáš nelítostný světSans arme, ni haine, ni violenceHra pro čtyřiOstrov pokladůDablérRůžový panterKaktusSky Fighters: Akce v oblacíchGrande écoleLži a zradyFrancouzLe Pharmacien de gardeRien que du bonheurSpolečenství DruidůBande du Drugstore, LaFelix a Rose - Láska po francouzskuFrères d'armesBez hranicFrank RivaŠkola životaP.J.ActeurL'ultimatumLe jougC à vousJour de fêteSalut les TerriensVivement dimanche prochainLa nuit des CésarsC'est fini avec Loïc


Aktualizace osobnostního profilu Alice Taglioni: 31.10. 2023 11:37