Robert Nebřenský 60 let


Robert Nebřenský je herec a hudebník.

Byl členem hereckého ansámblu v divadle „Na zábradlí“ ve hře „Blanche a Marie“ režiséra Jana Nebeského nebo v hlavní roli představení „Milenec“ v režii Radima Špačka.

Především se však uplatňuje ve filmech a v televizi. V roce 2008 se například objevil ve výrazné roli válečného filmu Václava Marhoula Tobruk, dále například ve filmech Lidice (2011), Mazaný Filip (2003), Masaryk (2016), Rašín (2018), v seriálu Jana Hřebejka Boží mlýny (2021) a mnoha dalších. Uspěl též u zahraničních produkcí, objevil se v oscarovém snímku Edith Piaf (2007) nebo ve válečném filmu Rudý baron (2008).

Robert Nebřenský je kytaristou, zpěvákem a autorem písní hudební skupiny Vltava. Věnuje se také malování, uspořádal několik prodejních výstav.


8.2.1964
Praha, Československo
Robert Nebřenský csfd

Villa LuciaVražedné stínyZtraceni v rájiVysoká hraAmnestieDoktor Martin: Záhada v BeskydechRašínTen, kdo tě milovalLajkaMasarykRudý kapitánCelebrity s.r.o.Nahý mezi vlkyMístaPoslední cyklistaKlauniKovář z PodlesíMartin a VenušeLidiceŠkola princůŠejkRudý baronTobrukEdith PiafO životPaní z IzieuPrachy dělaj člověkaRo(c)k podvraťákůMazaný FilipPensionekVltavaVltava hraje k volbámMísto zločinu České BudějoviceGumyHořký světŠpunti na cestěBoží mlýnyCo ste hasičiOchránceDáma a KrálPreis der FreiheitStrážmistr TopinkaTemný Kraj


Aktualizace osobnostního profilu Robert Nebřenský: 5.11. 2023 21:28