Jonas Armstrong 43 let


Jonas Armstrong se narodil 1. ledna 1981 v irském Dublinu jako první dítě v Novém roce. Má dva mladší sourozence sestru a bratra. V šesti letech se s rodinou přestěhoval do Anglie. Navštěvoval školu Arnold School v Balckpoolu, kde se stal členem herecké skupiny In Yer Space. Později už sám odešel do Londýna.

Velký zlom v Jonasově kariéře nastal v roce 2006. V prosinci se objevil v televizní kriminálce LOSING GEEMA, kde se představil jako Stev. V říjnu 2006 dostal hlavní roli v britském seriálu BBC ROBIN HOOD. ROBIN HOOD je nejnovější verze jedné z nejslavnějších anglických legend o muži který bohatým bral a chudým dával. V roce 2008 pak Jonas natáčel horor BOOK OF BLOODS.


1.1.1981
Dublin, Irsko
Jonas Armstrong csfd

FloodlightsLook the Other Way and RunThree Day MillionaireNa hraně zítřkaSkleněný důmThe Whale28 tisícKniha krveBuzzcocks... Imagine a Mildly Amusing Panel ShowLosing GemmaHollington DriveThe DrowningSmrt v rájiThe BayTrója: Pád městaMěstské legendyDark AngelLine of DutyRipper StreetThe DovekeepersHit & MissPrisoners WivesField of Blood, TheSlečna MarplováRobin Hood


Aktualizace osobnostního profilu Jonas Armstrong: 18.11. 2023 13:45