Aaron Douglas 52 let


Aaron Douglas přišel na svět 23.08.1971 ve Vancouveru. Moc se mu na něj nechtělo, zpozdil o 1,5 měsíce. Od malička chtěl být hercem. Už na střední škole si zahrál v dramatu o základní škole, také rád hrál hokej.

Aktuálně hraje šéfa Tyrola v Battlestar Galactice, a můžete ho vidět i v různých celovečerních filmech - třeba X-MEN 2, JÁ,ROBOT, V moci ďábla. Také vystupuje v televizi a hraje v divadlech.


23.8.1971
Vancouver, British Columbia, Kanada
Aaron Douglas csfd

Buying Back My DaughterDouble LifeThe Wedding CottageA Clüsterfünke ChristmasTajemné křížovky: Digitální útokVánoční výsadekGarage Sale Mysteries: Searched & SeizedKillbirdSkutečné vraždy: Divadelní večírekThunderbirdZáhady pro začátečníky: Smrtící hraIn PlainviewDetektiv z kuchyně: Smrt al denteLittle Pink HouseThe MonsterApokalypsa ve znamení zvěrokruhuDeath Do Us PartThe MentorDuch bouřeZabijácká horaBlood: A Butcher's TaleOne Angry JurorBattlestar Galactica: PlánDen, kdy se zastavila ZeměKlub vyděračůPříběhy z USASvětákChaosHlas smrtiV moci ďábla10,5 stupněCatwomanJá, robotKráčející skálaRiddick: Kronika temnaČerná ovceBattlestar GalacticaCizinec po mém bokuItalské prázdninyJak ukrást SinatruLucky 7Nezvratný osud 2VýplataX-Men 2Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučímLáska a zradaVyšetřovatelé II: Střípky důkazůVšímavá chůvaThe Twilight ZoneUnspeakableVan Helsing


Aktualizace osobnostního profilu Aaron Douglas: 17.11. 2023 06:17