Louis Ferreira 57 let


Kanadský herec, pravým jménem Louis Ferreira, dříve známý jako Justin Louis, se narodil 20. února 1967 na ostrově Terciera, který je součástí Azorských ostrovů náležících Portugalsku. Spolu s rodinou emigroval již v dětství do Kanady, kde poté vyrůstal v Torontu. V televizi se poprvé objevil v televizním filmu DOING LIFE v roce 1986. Na filmovém plátně poté o rok později ve filmu HALLO MARY LOU: PROM NIGHT II. Jeho první epizodní role přišla v seriálu KAY O´BRIEN.

Sám také ztvárnil hlavní roli v seriálu URBAN ANGEL v roce 1991. Seriál byl však po odvysílání patnácti epizod zrušen. Jeho dosavadní největší seriálová role, proto byla v seriálu POHŘEŠOVANÍ, kde se objevil jako stálá postava od začátku druhé série. Ta však byla pro seriál také poslední. Z filmových rolí stojí za zmínku poslední dva díly série SAW, horor ÚSVIT MRTVÝCH nebo thriller ODSTŘELOVAČ.

V současné době se značně proslavil nejen v USA, ale i ve světě díky roli hlavního vojenského velitele projektu Ikarus – plk. Evretta Younga v seriálu STARGATE UNIVERSE.


20.2.1967
Terceira, Azory, Portugalsko
Louis Ferreira csfd

The Adventures of Peanut and PigPod vysokým napětímGrey GardensKmen AndromedaOpravdový příběh hollywoodské hvězdičkySaw 5OdstřelovačSaw 4BažinaKomaPříběh Donalda TrumpaRoztomilý mazlíčekTricksÚsvit mrtvýchDivoký MesiášMafieNebezpečná partieZločiny podle Mary Higgins Clark: Má rád hudbu, rád tančíEverything Put TogetherKandidátiFallen ArchesSchodyBláznivý týdenDokonalá matkaThe Notorious 7A Brother's Promise: The Dan Jansen StoryA Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello StoryBlood & DonutsJack Reed 4: Jeden z našichBoozecanSiluetaUltimate BetrayalJ.F.K.: Reckless YouthNight OwlÚctyhodná žena IIAaron Sent MeThe Trial of Red Riding HoodLe peloton d'exécutionNahý obědVelké soustoCommon GroundDefy GravityKissing PlaceStellaBrown Bread SandwichesRenegátiKoktejlSbohem, supermámoHello Mary Lou: Prom Night IIDoživotíNámořní vyšetřovací službaŠógunRiverdaleTým SEALWestworld


Aktualizace osobnostního profilu Louis Ferreira: 3.4. 2024 12:39