John Robinson 38 let


John Robinson se narodil v 1985 v Oregonu v USA. Jako mladý kluk často jezdil na skateboardu, pravidelně navštěvoval surfařský kemp a navíc celý život jezdí na snowboardu.

Jako svou nejlepší roli však mladý John považuje svůj herecký úspěch ve filmu LEGENDY Z DOGTOWNU od režisérky Catherine Hardwicke, kde ztvárnil Stacyho Peraltu, jednoho z legendárních skateboardistů a zakladatelů skupiny Z-Boys. V tomto filmu mohl John naplno uplatnit svůj skateboardový talent a většinu scén mohl natáčet sám bez pomocí profesionálních skateboardistů, nebo kaskadérů.

I když už má Robinson pár dobrých filmů za sebou a zahrál si i v takových filmech jako je třeba TRANSFORMERS, má většinu své kariéry stále před sebou a ještě nám má určitě co ukázat.


25.10.1985
Portland, Oregon, USA
John Robinson csfd

Alone at NightYou Above AllLake MeadBillboardRelative InsanityAmityville: PočátekBorn Again DeadAvenuesHot BotIntruderRoom 105The AlcoholistSkyThe Falconer's ApprenticeThere Is a New World SomewhereHoši z Abu GhraibSomething WickedBig SurShe Loves Me Not186 Dollars to FreedomForbidden KissHomecomingFault LineWendy a LucyThe Beautiful OrdinaryTransformersMuž proti mužiLegendy z DogtownuZločiny z vášněSrdce je zrádná děvkaSlonIntuitionDark StoriesHledáníThe Montes MethodOn the Set of 'Elephant': Rolling Through TimeOh Gallow Lay


Aktualizace osobnostního profilu John Robinson: 2.11. 2023 20:49