John Hensley 46 let


Americký herec John Carter Hensley se narodil 29. srpna 1977 v Lousville v Kentucky, jeho rodiče se rozvedli, když mu byly tři roky a poté žil se sestrou střídavě u matky a u otce. Předtím než se začal profesionálně věnovat herectví, pracoval na ranči ve Wyomingu. V dospívání nikdy nepřemýšlel o tom, že by se chtěl stát hercem, ale na škole se mu herectví nakonec zalíbilo natolik, že svůj dosavadní názor změnil. Poté se odstěhoval do New Yorku, kde potkal svého budoucího manažera.

Největší úspěch a sláva se dostavily, ale až díky roli v seriálu PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O., který se odehrává v Miami (později v L.A.) a pojednává o životech, práci a problémech dvou plastických chirurgů a zárověň nejlepších kamarádů. John tady ztvárnil Matta McNamaru, problematického syna Seana a Julie McNamarových (Dylan Walsh, Joely Richardson) o němž se během druhé série dozvídáme, že jeho biologickým otcem je Christian Troy (Julian McMahon), nejlepší kamarád Seana. Na seriálu bude pracovat až do roku 2010.

Během prací na seriálu si udělal čas na natočení filmu FIFTY PILLS nebo PEOPLES. V roce 2007 hrál ve snímku INTIMNÍ TAJEMSTVÍ. Zahostoval si také například v seriálu KRIMINÁLKA LAS VEGAS. Jeho zatím posledním filmem je horor CLONA z roku 2008.


29.8.1977
Louisville, Kentucky, USA
John Hensley csfd

The Black Emperor of BroadwayRestraintMallHostel IIILove, GloriaClonaIntimní tajemství50 tabletPeoplesCampfire StoriesDobrý doktorNámořní vyšetřovací službaVražedná právaZáchranáři L. A.Námořní vyšetřovací služba: New OrleansDrsný šerifZákon ganguPlastická chirurgie s. r. o.Kriminálka Las Vegas


Aktualizace osobnostního profilu John Hensley: 16.4. 2024 11:59