Rosemarie DeWitt 52 let


Rosemarie DeWitt je americká herečka narodená 26. októbra 1974 vo Flushing, Queens v New Yorku. Je vnučkou známeho Írskeho boxera Jamesa Waltera Braddocka.

Zlom v jej kariére nastal v roku 2001, keď javisko vymenila za kamery vo filme Law & Order: Special Victims Unit. Nasledovali menšie role v ďaľších úspešných amerických seriáloch ako Sex and the City, Rescue Me, Off the Black alebo Mad Men. V roku 2005 ztvárnila rolu susedky boxera J. W. Braddocka vo filme Cinderella Man (Těžká váha). Lendárneho boxera v ňom pochopiteľne nehral jej starý otec, ktorý zomrel v roku 1974, ale Russel Crowe.

Skutočne známou sa však stala až v roku 2006 získaním hlavnej role v seriáli Standoff u nás známom ako Policejní vyjednavači. Žiaľ, natočných bolo iba 18 epizód a seriál bol oficiálne ukončený v máji 2007.

Rosemarie DeWitt žije v Los Angeles.


26.10.1971
Flushing, Queens, New York City, New York, USA
Rosemarie DeWitt csfd

Válka o dědictvíThe Same StormArizonaPoslední semestrSong of Back and NeckSweet VirginiaLa La LandHledači ohněPoltergeistThe Dramatics: A ComedyThe WeekMuži, ženy a dětiSmrt čmuchalaCitlivá na dotekNeobyčejný život Timothyho GreenaNobody WalksSousedská hlídkaZemě nadějeMalý kousek nebeMargaretSestra tvojí sestryManažeřiJak jsem se ztratilPo školeRachel se vdáváTenureOff the BlackSklapni a zpívejKup teď!The CommutersTěžká váhaZačít úplně jinakFresh Cut GrassA jak to bylo dál...PantheonSchodištěAn Uncandid PortraitLittle Fires EverywhereThe Last TycoonČerné zrcadlo


Aktualizace osobnostního profilu Rosemarie DeWitt: 30.10. 2023 17:50