Christopher Gorham 49 let


Christopher Gorham se narodil 14.srpna 1974 účetnímu Davidu Gorhamovi a školní zdravotní sestře Cathryn Gorham ve Fresnu, Kalifornie. Herectví se začal aktivně věnovat na základní škole, kde také vyhrál cenu za roli šíleného kloboučníka v Alence v zemi za zrcadlem. Chodil na vysokou školu umění Roosevelt. Kromě herectví se na vysoké škole věnoval také mnoha sportům, včetně bojových umění, jevištního souboje, šermu, kolečkové brusle a společenský tanec.

Hrál v mnoha televizních seriálových hitech a filmech. Nyní bydlí v San Fernando Valley, Kalifornie se svou ženou a dvěma syny, Lucasem a Ethanem.


14.8.1974
Fresno, California, USA
Christopher Gorham csfd

Batman: Zkáza GothamuJustice League Dark: Apokolips WarNoc v Miami…The Death and Return of SupermanThe Other Side of Heaven 2: Fire of FaithThe Death of SupermanWe Love You, Sally Carmichael!Liga spravedlivých vs Mladí TitániPoDCU: Liga spravedlivých: Trůn AtlantidyLiga spravedlivých: VálkaKrásná vzpomínkaYellow FaceMan AmericaSprávná odpověďThe LedgeKluk mojí holkyRodinný chaosDean QuixoteOdvrácená strana nebeExtra životNámořní vyšetřovací služba L. A.ObžalovaníAdvokátNenasytná2 $ockyV zajetí kouzelCloser: Nové případyTlukot srdcíBylo, nebyloV utajení


Aktualizace osobnostního profilu Christopher Gorham: 30.10. 2023 20:55