Melissa Barrera 33 let


Melissa Barrera, celým jménem Melissa Barrera Martínez, je mexická zpěvačka a herečka, která je známá především tím, že hrála ve slasherové hororové sérii Vřískot a v seriálu s názvem Vida. Účinkovala v mnoha úspěšných a kritikou uznávaných seriálech a filmech.

V roce 2003 zpívala v duetu jako Melissa y Sebastian a natočila své první album a svůj první hit „Mamma Maria“. V roce 2011 byla dokonce součástí reality show s názvem La Academia. V roce 2015 nazpívala píseň „Volver a caer“ pro seriál Tanto Amor, kde také hrála velkou hlavní roli. Zahrála si také v hudebním videoklipu „Say Less“ z roku 2021 od Anthonyho Ramose. Objevila se též ve filmech a seriálech Láska až za hrob (2014), Vida (2018) nebo Nepřestávej dýchat (2022).

Melissa je dost aktivní na sociálních sítích a má velký počet fanoušků, kteří ji sledují na portálech sociálních médií. Je také ovlivňovatelkou sociálních médií a mnoho značek využívá její sledování na sociálních sítích k předávání zájmu o své vlastní značky a image.


4.7.1990
Monterrey, Nuevo León, Mexiko
Melissa Barrera csfd

Untitled Universal Monster ThrillerAll the World Is SleepingVřískot 6Bed RestCarmenThe CollaborationVřískotŽivot v HeightsDos Veces TúSacudete Las PenasEl HotelManual de principiantes para ser presidenteL for LeisureNepřestávej dýchatVidaPerseguidosLáska až za hrobLa mujer de Judas2021 MTV Movie & TV AwardsGMA3: What You Need to KnowThe Drew Barrymore ShowCollider Ladies NightThe Kelly Clarkson ShowRed Carpet ReporteTalk DailySidewalks Entertainment


Aktualizace osobnostního profilu Melissa Barrera: 9.11. 2023 12:56