John Terry 74 let


Americký herec John Terry sice začínal v menších divadlech, ale poté co se přestěhoval na Aljašku a založil společnost zabývající se voroplavbou, o něm nebylo do jeho třiceti let slyšet. Zhruba v té době se přestěhoval do New Yorku a začal se herectví věnovat na plný úvazek.

Většího úspěchu dosáhl John Terry na televizních obrazovkách. Objevil se v POHOTOVOSTI, v druhé sezóně hitu 24 HODIN a v seriálu LAS VEGAS. Nesmrtelnost mu však nejspíš zajistí zatím jeho poslední role, a to v populárním seriálu ZTRACENI, kde hraje Dr. Christiana Shepharda, otce jedné z hlavních postav. Po třetí řadě seriálu se zdálo, že se Terry v seriálu přestane objevovat, ale jeho obsazení do čtvrté sezóny naznačuje, že tvůrci mají jiné plány.

V kinech jsme Johna Terryho mohli naposled vidět v krimi-thrilleru Davida Finchera ZODIAC.


25.1.1950
Florida, USA
John Terry csfd

The Fortune TheoryNine DeadArmáda jednohoZodiacDynastie: Rub a lícSteal MeŠílená láskaSoudceBlue Valley SongbirdPříběh Dennise RodmanaVe stínu sekvojíZlomené srdceA Mother's InstinctBetrayed: A Story of Three WomenSmrt na Sunset HighwayZelenáčiHodiny před smrtíVelký závodMiracle ChildNebezpečná ženaO myších a lidechSeduction: Three Tales from the 'Inner Sanctum'ZmrtvýchvstáníSilueta smrtiVražda na malém městěV nepřátelském poliThe LoonerDech životaOlověná vestaDivoké husy 2Šarlatový a černýTuxedo WarriorWilhelm CuceritorulHawk mstitelHotwireThere Goes the BrideBratři a sestryCharlieho andílciZtraceniZáchranka San FranciscoKriminálka MiamiKriminálka New York


Aktualizace osobnostního profilu John Terry: 11.11. 2023 20:37