Christopher Mintz-Plasse 34 let


Herec, který se proslavil rolí obrýleného McLovina v komedii SUPERBAD, se narodil v roce 1989 v Los Angeles a je ve světě filmu zatím pouze nováčkem, protože před SUPERBAD zahrnovaly jeho herecké zkušenosti jen účinkování v dramatickém kroužku na škole El Camino Real High School. Zajímavostí je, že když se Mintz-Plasse ucházel o roli Fogella (McLovin) neměl žádné profesionální fotografie, a tak se jednoduše vyfotil svým mobilním telefonem. Během natáčení erotických scén pak musela být na place i jeho matka, neboť to přikazují americké zákony. Christopherovi bylo totiž v době produkce pouze 17 let.

Uvidíme na kolik ho McLovin poznamená do budoucnosti, protože pokud si bude i nadále vybírat typově podobné role viz. ROLE MODELS, mohl by spadnout do škatulky, ze které by nemuselo být úniku. Nakolik se věštba vyplní se dozvíme za pár let.


20.6.1989
Los Angeles, California, USA
Christopher Mintz-Plasse csfd

Trollové 3Honor SocietyNadějná mladá ženaJak vycvičit draka 3Trollové: Hrátky se svátkyNa dlažběSousedi 2TrollovéSharingTagJak vycvičit draka 2SousediApokalypsa v HollywooduKick-Ass 2Mládeži nepřístupnoThe To Do ListLadíme!Norman a duchovéNoc hrůzyJak vycvičit drakaKick-AssMarmadukRok jednaVelcí bratřiSuperbadWhen Nature CallsBlark and SonJak vycvičit draky: Závod na hřebenThe Great IndoorsFlakedSanjay & Craig


Aktualizace osobnostního profilu Christopher Mintz-Plasse: 2.11. 2023 03:34