Rachel Stevens 46 let


Rachel je považována za zářivou sexy krasavici celé party. Je vždy perfektně nalíčená a učesaná. Ať má na sobě džíny a tričko, nebo dlouhé večerní šaty, ve všem vypadá úžasně. "Všechno musí vypadat dokonale, jinak se necítím dobře," přiznává s úsměvem. Vodu kolem ní zvířily její odvážné fotografie v anglickém časopise o životním stylu "FH". Na jeho titulní straně pózovala ve velmi úzkých černých kožených kalhotách a černé podprsence. Rachel: "Mně ty fotky připadají velmi sexy a nechápu to pohoršení kolem nich."

Rachel Stevens, narozená 9. dubna 1978, se už v pěti letech zajímala o všechno, co nějak souviselo s hudbou, herectvím a tancem. O víkendech, kdy její vrstevníci chodili na diskotéky, navštěvovala studium tance a dramatu na škole ve Finchley v severním Londýně. Kromě toho se Rachel věnovala také baletu, stepu a hrála ve školním divadle. V šestnácti ukončila školu a začala chodit do Školy módy v Londýně. Nejdřív pracovala jako recepční pro filmovou společnost Metrodome a pak dostala práci u módní firmy Miss Moneypenny. V současné době se může chlubit diplomem v oboru oděvní manažer. "Když jsem četla inzerát na casting pro S Club 7, hned jsem věděla, že tohle je moje velká šance! Na odpověď, že mě berou, jsem si musela docela dlouho počkat, ale cítila jsem, že to vyjde!"

Rachel, která dodnes bydlí u rodičů, má plnou podporu své matky Lindy (její rodiče jsou rozvedení. Rachel má dva vlastní bratry a dva nevlastní bratry. Trvalo pár měsíců, než si úplně zvykla na tvrdou pracovní rutinu populární skupiny. "Vstávání brzy ráno mi ani tolik nevadilo, ale neustálé cestování a časové posuny byly skutečně tvrdé! Když jsme seriál točili v Miami, pořád se mi stýskalo. Tak dlouho jsem z domova ještě nebyla." Během natáčení za ní proto několikrát přiletěla její maminka. Nejhorší však bylo šestitýdenní natáčení v L.A. v únoru a v březnu. Důvod: Její, o dva roky starší, přítel Daniel žije tak jako ona v londýnské čtvrti Southgate a je realitním makléřem. "Dřív jsem měla na kažém prstu jednoho obdivovatele a téměř každý týden jsem měla nového přítele. Ale byla to vždycky jen hra. Kluci se mohli radovat, když ode mě dostali aspoň pusu." Moc toho o svém příteli prozrazovat nesmí. " Manažér Simon Fuller nám vlastně zakázal oficiálně mít stálého partnera. Ale já si za svou láskou stojím a klidně bych se kvůli Danielovi nechala z S Club 7 i vyhodit. Tak zněla její slova na konci roku 2000. Nějakým způsobem se to zvrtlo a už spolu nechodí.


9.4.1978
Londýn, England, Velká Británie
Rachel Stevens csfd

Glendogie BogeyDeuce Bigalow: Evropský gigoloSvatba po židovskuBezva partaSmash Hits Poll Winners Party 2002AladdinS Club 7: Artistic DifferencesNejvětší obchodní dům na světěMinistry of MayhemAť žije S Club!SmileS Club 7 v HollywooduS Club 7 v L.A.S Club 7 v MiamiABC Afterschool SpecialsFHM: The Last of the Lads' MagsParty at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham PalaceS Club 7: S Club Party LiveIt's Only Rock 'n' RollPlanet PopS Club 7 in New ZealandS Club 7 - It's an S Club ThingS Club 7: Bring It All Back (To You)S Club 7: S Club PartyRachel Stevens: I Said Never Again (But Here We Are)Rachel Stevens: Negotiate With LoveRachel Stevens: So GoodBand Aid 20: Do They Know It's Christmas?Rachel Stevens: More, More, MoreRachel Stevens: Some GirlsRachel Stevens: Funky DoryRachel Stevens: Sweet Dreams My LA ExS Club 7: YouS Club Juniors: Puppy LoveDon't Stop MovinNever Had a Dream Come TrueS Club 7: Have You EverS Club 7: Bring It All BackS Club 7: Two in a MillionS Club 7: You're My Number OneSpider-Plant ManS Club 7: ReachThe Sunday Night ProjectHell's KitchenStrictly Come DancingStrictly Come Dancing: It Takes TwoThe BRIT Awards 2004Senkveld med Thomas og HaraldNational Lottery Christmas CrackerPop Goes ChristmasRecord of the Year 2001, TheRichard & JudyThe Saturday ShowGPTVCD:UKSo Graham NortonNight FeverGMTVChildren in NeedTop of the Pops


Aktualizace osobnostního profilu Rachel Stevens: 19.10. 2023 02:37