Oleg Taktarov 56 let


Oleg se narodil 26.6.1967 ve městě Arzamas-16. Od 12 let se zabývá bojovými uměními, které později využil ve službě v Rudé armádě, ve které působil jako instruktor sebeobrany a boje proti teroristům. V roce 1994 se odstěhoval ze své rodné země, která mu nenaskýtala mnoho příležitostí.

John McTiernan si ho v roce 2002 vybral do svého filmu ROLLERBALL, ze kterého se stal velký propadák. Dále se objevil v pokračování MIZEROVÉ 2 ( 2003 ). Za zmínku jistě stojí film -NOC PATŘÍ NÁM (2007) - ve kterém se sešlo slušné herecké osazenstvo.

Mnozí lidé to o tomto herci neví ale v roce 2007 se střetl ve skutečném souboji s ikonou béčkových filmů a legendou - s Dolphem Lundgrenem.


26.8.1967
Arzamas-16, Gorkovská oblast, Sovětský svaz
Oleg Taktarov csfd

KvestUzbek qiziKoňok-GorbunokChiščnikiSelfiemaniaBrzy na shledanouMaking a Deal with the DevilBattle of the DronesDokonalá loupežFrat PackPosledněje ispytanijeDead TriggerStudija NižnijBeyond the GameKartina maslomNa dosahRockLandZakázaná říšeBetrayalBilet na VegasKurjer iz RajaPolicajt na odpisGeneration PPredátořiSupreme ChampionGenghis KhanPuťMaltijskij krestMontanaOprávněné vraždyBlizhniy Boy: Ultimate Fighter, TheBobby ZNoc patří námRána za ranouMiami ViceSdvigMužskoj sezon. Barchatnaja revolucijaLovci pokladů44 minut: Přestřelka v severním HollywooduMizerové IIRed SerpentRollerball15 minutThe QuickieÚtok na ponorku II: Klamný cílAbsolute ForceAir Force OneKomando totálního nasazeníDurdomTekhnarUtselevshieGeroj po vyzovuOtčajannyjeKačeliOstrov ObrečjonnychSkoraja pomoščMjortv na 99%ŠelestNa glubiněNámořní vyšetřovací služba


Aktualizace osobnostního profilu Oleg Taktarov: 18.3. 2024 01:48