Jess Weixler 42 let


Americká herečka Jessica Weixler se narodila 8. června 1981 v Louisville, USA a také tam vyrostla. Navštěvovala Atherton High School v Louisville, kterou úspěšně ukončila v roce 1999. Díky svému talentu pokračovala na prestižní konzervatoři Juilliard v New Yorku v oboru drama, kterou absolvovala spolu s kamarádkou Jessicou Chastain. Svůj talent úspěšně rozvíjela ještě za studií v hereckém a komorním pěveckém sboru.

Křehká 1.7 m vysoká kráska byla v roce 2009 poctěna časopisem New York titulem „New Indie Qiunn“ na jeden rok a vyhlášena jednou ze čtrnácti Newyorčanů, které je třeba znát. Aktuálně žije v Carroll Gardens, Brooklyn. O své roli v hororu tvrdí, že by nerada uvízla v jedné roli a jednom žánru typu „Rocky Horror Picture“, podobně jako před lety Susan Sarandon.


8.6.1981
Louisville, Kentucky, USA
Jess Weixler csfd

Cabin GirlWaywardAva: Bez soucituFully Realized HumansSmrt Dicka LongaTo Kapitola 2Spoutáni na celý životProvázanostWho We Are NowMoneySister CitiesLambApartment TroublesListen Up PhilipZmizení Eleanor Rigbyové: OniPohled na láskuZmizení Eleanor Rigby: OnZmizení Eleanor Rigby: OnaFree SamplesMůj svědekNěkdo tam nahoře mě má rádThe NormalsPeripheryThe LieA WomanAudrey the TrainwreckŽivý nebo mrtvý?Alexander the LastKuchař srdcemPeter and VandyWelcome to AcademiaGoodbye BabyIntimní tajemstvíCo takhle zaplavat siMalý ManhattanThe SonMistr iluzeDobrá manželkaMédiumZákon a pořádek: Zločinné úmyslyEverwood


Aktualizace osobnostního profilu Jess Weixler: 30.10. 2023 14:07