Mark Ivanir 55 let


Mark Ivanir se narodil 6. září roku 1968 na Ukrajině. V roce 1972 společně se svými rodiči emigroval do Izraele. Mark nastoupil do izraelské armády, kde se také podílel na tajné misi převedení etiopských židů do Izraele. Jeho vojenské zkušenosti a odborné znalosti byly využity pro různé filmové role, včetně thrilleru Kauza CIA s Robertem de Niro.

Poté co byl vybrán v castingu do SCHNDLEROVA SEZNAMU se Mark přestěhoval do Londýna a začal studovat s Philippem Gaulierem a herci z Theater De Complicite. Během studií dostal roli ve filmech MUŽ, KTERÝ PLAKAL s Johnym Deppem a TAJNÝ ROMÁN, což ho donutilo přestěhovat se do Hollywoodu. Od té doby Ivanir trvale pracuje v hollywoodských studiích a získává role od ruských špiónů, přes izraelského producenta až třeba k německému trenérovi slonů. Jeho první velká role byla právě v Schindlerově seznamu. Dále si Mark zahrál ve spoustě televizních filmů a seriálů. V současnosti žije v Los Angeles se svou ženou a dvěma dcerami.


6.9.1968
Ukrajina, Sovětský svaz
Mark Ivanir csfd

RubikonBambilionářkaEsavOperace BrothersOperace EntebbeEs war einmal in Deutschland...The Man Who Was ThursdayMáme rádi velrybyPoslední kvartetČtvrtá mocnost360Johnny English se vracíTintinova dobrodružstvíBožská extázeBunrakuNeporazitelný: VykoupeníPersonalistaCo se vlastně staloLovci stínůKauza CIANeporazitelný II: Poslední zůstáváCutterMr. & Mrs. SmithPikantní tajemstvíTerminálBojový oddílIsh HaHashmalHollywood PalmsMuž, který plakalTajný románSchindlerův seznamDelta Force 3: Vražedná hraBerlin-YerushalaimŽelezný orel 2F.B.I.PantheonRiskantní známostBabylon BerlínBarryFor All MankindLehiyot ItaThe Morning ShowAway


Aktualizace osobnostního profilu Mark Ivanir: 31.10. 2023 08:42