Zoë Bell 45 let


Zoe Bell, se narodila na Waiheke Island v Aucklandu, kde vyrůstala i se svým mladším bratrem Jakeem. Jejími rodiči jsou Tish a Andrew Bell. V mládí se Zoe věnovala sportovní gymnastice, která ji ovšem zcela neuspokojovala a tak v patnácti letech přešla na Tae kwon do. Mezi její další koníčky patřilo například potápění. Zoe vystudovala Auckland Girls Grammar School a Sellwyn College.

Pak opět přišel za svojí chráněnkou Quentin Tarantino a nabídl Zoe účinkování v projektu GRINDHOUSE. Zoe dělala kaskadérku v Rodriguezově polovině PLANETA TEROR, ale až Tarantinova polovina DEATH PROOF ji nabídla největší roli jejího života. Hrála tady kaskadérku Zoe, tedy sebe samu. Ve filmu ukázala své kaskadérské umění a prokázala že patří ke světové ženské kaskadérské špičce. Dále jsme ji mohlI vidět ve filmu KRÁLOVSTVÍ režiséra Petera Berga a těšit se na ni můžeme v 7. a 8. epizodě čtvrté řady ZTRACENÝCH.


17.11.1978
Nový Zéland
Zoë Bell csfd

HaymakerZhoubné zloTenkrát v HollywooduThe Big TakeFreshwaterParadoxCaminoOsm hroznýchUnspoken: Diary of an AssassinMercenaries: Speciální komandoJeníček a Mařenka: Lovci čarodějnicNevědomíRazeGrázlové z vidlákovaNespoutaný DjangoZpověď zabijákaBitch SlapGamerVraždící andělVyfič!ReflectionsGrindhouse: Auto zabijákGrindhouse: Planeta TerorKill Bill 2Billy ElliotHavaj 5-0Kriminálka MiamiSuper drbnaVenice the SeriesZtraceniCleopatra 2525Bob Richardson: For the Love of the FilmQT8: The First EightStuntwomen: The Untold Hollywood StoryJá, Steve McQueenFrom the Mouths of BabesBehind Bitch Slap: Building a Better B-MovieDvojí výzvaNoel Gallagher's High Flying Birds: Dream OnImbroglioNo TouchingThe Jimmy Star Show with Ron RussellScream Awards 2007


Aktualizace osobnostního profilu Zoë Bell: 15.11. 2023 23:11