Jakub Sommer 47 let


Absolvent katedry dokumentární tvorby FAMU (2004). Na FAMU natočil několik filmů, za které získal 26 cen na domácích i zahraničních festivalech. Dva z jeho školních snímků byly uvedeny v české distribuci jako předfilmy.

Mezi další dokumentární práce patří GEN o lyžařském akrobatovi Aleši Valentovi (2002), vizuální film PRAHA KULTURNÍ (2004) nebo dva hudební dokumenty z cyklu PANDURANGO (2006). Od roku 2006 se věnuje převážně hrané tvorbě (televizní film STOP, 2007) a připravuje svůj celovečerní hraný debut.


6.8.1976
Praha, Československo
Jakub Sommer csfd

Můj život s Bohuslavem MartinůTrojí životStopKuchyňaComebackOzzákova škola kaleníLetištěDirigentiMaking of: Písně z GurreJiří Bárta hraje Bachovy Suity pro violoncelloMůj pokus o mistrovský opusPandurangoFilm o filmu:  Čert ví proč21 pohledů na Prahu 21. stoletíHomo Sapiens 2000VzpomínámeŽivot na zámkuŽivot na hřbitověGEN - Galerie elity národaVýborná SHOWMilionář mezi námiComedy ClubVylomeninyMazecDvanáct odvážnýchDiagnózaDáša Zázvůrková, Hana Holišová: Věřím v brzké lepší příštíJ.A.R.: Poslední rváčXindl X - VolnoběhXindl X: Nejlepší kuchařXindl X: AndělXindl X: DysgrafikVidoucí, ale neviděnáPavel Haas QuartetKabaret Caligula - PanzerFaustMaj kompjutrELFilmVěřím, že více světla potřeba nebudeTajemství roduČeské milování13. komnata


Aktualizace osobnostního profilu Jakub Sommer: 7.3. 2024 17:17