James Tupper 58 let


James Tupper se narodil 4. 8. 1965 v Dartmouthu v Kanadě. Nejdříve studoval herectví na Concordia University v Montrealu, pak na Rutgers University v New Jersey. Studium na vysoké škole ukončil a poté na farmě ve východní Africe a učil se svahilsky. Jeho zábavou jsou pozorování ptáků a tesařina.

James žil do roku 2006 se svou manželkou Kate, pak se rozvedli. Do novin se Tupper dostal hlavně díky jeho vztahu s Anne Heche.


4.8.1965
Dartmouth, Nova Scotia, Kanada
James Tupper csfd

Blessings of ChristmasCold CopyFall Into WinterMid-Love CrisisThe RequinMy Christmas Family TreeBeneath UsThe World Without YouZáhady Emmy Fieldingové: Trpčí než smrtZáhady Emmy Fieldingové: Staré křivdyThe Last WordTotemZáhady Emmy Fieldingové: Ztracená osadaSladká Audrina: Dítě bez minulostiMom's Day AwayDecoding Annie ParkerNothing Left to FearSecret Lives of Husbands and WivesChlap na roztrháníFalešné přátelstvíPan Popper a jeho tučňáciThe Gambler, the Girl and the GunslingerJá a Orson WellesToxic SkiesObrázky Hollis WoodsovéŠtestí věčné láskyCesta lásky a nadějeCorky Romano - Noční můra mafiePeroxide PassionŠpinavej JoeHardyho chlapciA Million Little ThingsSedmilhářkyAmerican WomanThe BraveAftermathPomsta


Aktualizace osobnostního profilu James Tupper: 17.11. 2023 07:43