Me Me Lai 0 let


Přestože tato exoticky vypadající herečka a televizní hlasatelka nikdy nehrála velké hlavní role a natočila sotva tucet filmů, stala se mezi filmovými fanoušky takřka kultovní ikonou a to především díky fenoménu Italských kanibalských hororů.

V roce 1972 pak přichází na řadu její první kanibalský horor v režii slavného Umberta Lenziho s názvem PAESE DEL SESSO SELVAGGIO II, kde ztvárnila Marayu, dceru náčelníka divošského kmene, která se zamiluje do bílého fotografa, jehož kmen v džungli zajal. V roce 1977 natáčí také Ruggero Deodato svůj první kanibalský horůrek POSLEDNÍ KANIBALOVÉ a Me Me Lai v roli domorodé krásky nemůže chybět. Do třetice všeho dobrého a zlého se objevuje v snímku Umberta Lenziho SEŽRÁNA ZA ŽIVA (1980), kde se Lenzi až příliš nechá inspirovat scénou její smrti z Deodatova filmu (prostě ji okopíruje) a tak i tentokrát je Me Me Lai, jak už název filmu napovídá, sežrána za živa.

Mezi těmito exploatačními horory se ještě objevuje ve vedlejších rolích filmů jako je KLETBA RŮŽOVÉHO PANTERA (1978) a LICENSED TO LOVE AND KILL (1979). Jejím posledním snímkem byl film PRVEK ZLOČINU (1984) známého dánského režiséra Larse von Triera. Poté se nad touto krásnou herečkou zavřela voda a není o ní ani vidu, ani slechu.


30.3.2024
Myanmar
Me Me Lai csfd

Prvek zločinuSežrána zaživaLicensed to Love and KillPomsta Růžového panteraPoslední kanibalovéAu Pair GirlsVymítač kanibalůCrucible of TerrorShe'll Follow You AnywhereThe OptimistSpearheadHineJason KingPaul TempleDeodato HolocaustMe Me Lai Bites Back: Resurrection of the Cannibal QuennBanned Alive! The Rise and Fall of Italian Cannibal MoviesEaten Alive! The Rise and Fall of the Italian Cannibal Film


Aktualizace osobnostního profilu Me Me Lai: 30.3. 2024 01:29