Jamie Campbell Bower 35 let


Tento Brit, přesněji řečeno Londýňan, je jedním ze dvou synů hudební manažerky a zaměstnance společnosti na akustické a elektrické kytary; má ještě mladšího bratra Samuela. Navštěvoval britské Národní hudební divadlo pro mládež (National Youth Music Theatre) jako Jude Law nebo Jamie Bell. Příležitostně se věnuje modelingu, angažuje se v hudbě, dokonce je frontmanem skupiny The Darling Buds, a studoval na soukromé prestižní škole Bedales v Hampshire.

Hostoval v seriálu GAME OF THRONES a v roce 2009 hrál v šesti epizodách seriálu PRISONER. Kromě zmiňovaného Pottera chystá ještě filmy LONDON BOULEVARD a ANONYMOUS. V prvním si zahraje s Keirou Knightley a Colinem Farrellem a ve druhém s kolegou z Harryho Pottera Davidem Thewlisem. Film ANONYMOUS, jež by měl být politickým thrillerem, pojednává o tom, kdo ve skutečnosti napsal hry Williama Shakespeara.

O jeho vzkvétající kariéře nelze pochybovat, a to se mu daří i na soukromém poli; v květnu 2010 se po krátké známosti zasnoubil s Bonnie Wright, která je opět kolegyní z Harryho Pottera.


22.11.1988
Londýn, England, Velká Británie
Jamie Campbell Bower csfd

Horizon: An American SagaWitchboardThe Haunting in Wicker ParkSix Days of SistineFantastická zvířata: Grindelwaldovy zločinyMašinka Tomáš: Úžasné lokomotivyTomáš a jeho přátelé - Sodorská legenda o ztraceném pokladuMortal Instruments: Město z kostíTwilight sága: Rozbřesk - 2. částAnonymHarry Potter a Relikvie smrti - část 2Twilight sága: Rozbřesk - 1. částHarry Potter a Relikvie smrti - část 1Londýnský gangsterTwilight sága: Nový měsícRocknRollaZima za válkyDinner Party, TheSweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet StreetStranger ThingsMěstské legendyWillCamelotVězeňThe Orange BAFTA Film Awards 2011Janela Indiscreta


Aktualizace osobnostního profilu Jamie Campbell Bower: 16.11. 2023 16:02