Robert Pattinson 37 let


Rodným jménem Robert Thomas-Pattinson se narodil 13. května 1986 v Londýně. V dospívání se projevil jako talentovaný sportovec, rovněž ho ale přitahovala hudba – jmenovitě hra na kytaru a klávesy. Určitou dobu také dělal modeling. Poprvé se k hraní dostal kolem patnácti let, kdy hrál v amatérských divadelních hrách společnosti Barnes Theatre Club, kde hrál například v Mackbethovi.

V adaptaci stejnojmenné knihy THE BAD MOTHER'S DIARY si zahrál nesmělého outsidera a ve filmu HOW TO BE se převtělil do umělecky cítícího mladíka, který si ale neví rady se svým životem. V připravovaném filmu TWILIGHT podle knihy autorky Stephenie Meyer, jež má v zahraničí velké množství dychtivých fanoušků, vdechne život upírovi Edwardu Cullenovi, který nachází v dívce Belle spřízněnou duši, na niž čekal mnoho let. Doufejme, že Robertovi nezabere tolik času proměnit svou slibnou budoucnost v opravdovou kariéru.


13.5.1986
Londýn, England, Velká Británie
Robert Pattinson csfd

The Batman Part IIMickey 17The BatmanTenetĎábelKrálMajákČekání na barbaryHigh LifeVyvolenáDobrý časyZtracené město ZKrálovna pouštěLifeMládí vůdceCestaMapy ke hvězdámCosmopolisMiláčekTwilight sága: Rozbřesk - 2. částTwilight sága: Rozbřesk - 1. částVoda pro slonyLáska a nedůvěraNezapomeň na měTwilight sága: ZatměníTwilight sága: Nový měsícHow to BeLittle AshesStmíváníHarry Potter a Fénixův řádThe Bad Mother's HandbookPohřbené dušeHarry Potter a Ohnivý pohárJarmark marnostiKrálovství prstenuSupermocní: Příběh DCHarry Potter 20 let filmové magie: Návrat do BradavicWerner Herzog - Radical DreamerLooking at the World in a New Way: The Making of TenetThe Lighthouse - A Dark & Stormy TaleHollywood Film AwardsCitizens of CosmopolisCreating the World of Harry Potter, Part 6: Magical EffectsCreating the World of Harry Potter, Part 2: CharactersPosedlost: Robert PattinsonReflections on the Fourth Film'Harry Potter': Behind the MagicOneohtrix Point Never: The Pure and the DamnedChristina Perri: A Thousand YearsMuse - Neutron Star Collision (Love Is Forever)Paramore - DecodeThe Batman: Deleted Arkham SceneThe Summer House420 Awards - 4th Annual EventBurning QuestionsDC FanDome 2021Front Row FlynnHollywood InsiderSlavnostní zakončení MFF Karlovy Vary 2018


Aktualizace osobnostního profilu Robert Pattinson: 31.10. 2023 19:07