David Midthunder


David Paul Midthunder se narodil v indiánské rezervaci Fort Peck v Montaně, USA, jako člen kmene Lakota - je napůl Assiniboine/Nakoda Sioux. Maturoval na Stewart Indian School v Nevadě a pak navštěvoval univerzitu v Utahu, kde studoval kulturní antropologii, zaostřenou na kultury indiánů z plání. Poté pracoval v Navažské indiánské rezervaci v Novém Mexiku jako poradce native chlapců. Využíval kombinaci tradičních metod meditací , mluvení kolem dokola, tradičního tance a ceremonií.

David mimo jiné pracuje jako osobní trenér diplomovaný u Národní akademie sportovního lékařství (National Academy of Sports Medicine) a žije aktivním stylem života - ve svém volném čase vyhledává sporty jako surfování, horskou cyklistiku, extrémní sjezdovou horskou cyklistiku, boxování, slézání skal, jízdu na koni, skateboarding a snowboarding. David je ženatý s nezávislou filmařkou Angelique Midthunder (nar.v Thajsku), se kterou vlastní společnost na výrobu nezávislých snímků Midthunder Production. Hráli spolu v japonském filmu z roku 1995 EAST MEETS WEST. Nyní spolu žijí v Los Angeles.

David Midthunder csfd

On Sacred GroundTwo Sinners and a MuleCanyon Del MuertoHot Bath an' a Stiff Drink 2ScarlettThe Hard RideMaking a KillingŽena jde napředThe Lost PuebloKosti a skalpChasing ShakespeareDust of WarThe Banshee ChapterBoj o dědictvíKniha přežitíStopy zmizelýchThe Only Good IndianGhosts of the HeartlandTerapie jinakOhnivý oceánNate and the ColonelSpiknutí v maloměstě'Strážce snůZtracenéDeadly SpeciesSpirit - divoký hřebecThe Homecoming of Jimmy WhitecloudTvrdí chlapiEast Meets WestLouis L'Amour's Down the Long Hills1883Dark WindsKomoryWestworldThe SonExprezident GravesKořenyDrsný šerifManhattanSalemOchrana svědků


Aktualizace osobnostního profilu David Midthunder: 10.11. 2023 03:50