Betsy Brandt 50 let


Betsy Ann Brandt je americká filmová, televizní a divadelní herečka, která se proslavila hlavně díky své roli Marie Schraderové, kleptomanské švagrové Waltera Whitea v americkém dramatickém seriálu Perníkový táta.

Už odmalička měla zájem o divadlo a herectví, a to vyústilo v to, že získala zvláštní stipendium na divadelním oddělení Harvardovy univerzity, kde získala magisterský titul a také získala bakalářský titul v oboru herectví na Illinoiské univerzitě v Urbana-Champaign. Poté začala hrát v divadlech. Její první představení bylo v „Mnoho povyku pro nic“ od Williama Shakespeara, které si zahrála s arizonskou divadelní společností. Zahrála si mnoho epizodních rolí v amerických televizních seriálech, ale slávu a uznání jí přinesl již zmiňovaný seriál Perníkový táta.

Betsy měří 175 centimetrů a váží 57 kilogramů. Žije se svým manželem, obchodníkem Grady Olsenem v Los Angeles. Mají spolu dvě děti, dceru Josephinu a syna Freddieho. Betsy podporuje neziskovou organizaci Feeding America, organizaci bojující proti hladu. Je také tváří mnoha reklamních kampaní, jako jsou např. Jaguar, prázdninový resort Malibu Beach Inn, ad.

Mezi její záliby patří posilovna, jízda na kole, venčení svého psa Landa, vaření, a to zejména thespiánské kotlety a také pečení. Nejraději peče všechny druhy koláčů, zejména borůvkový. Mezi její nejoblíbenější jídla patří pizza a salát s melounem, řeckým sýrem feta a čerstvou mátou. Na začátku roku 2021 se její jmění odhadlo na něco přes 4 milony amerických dolarů. Své účty má na Facebooku, Twitteru a Instagramu.


14.11.1973
Bay City, Michigan, USA
Betsy Brandt csfd

Neuvěřitelný přítelThe GrottoThe Housewives of the North PoleKilling EleanorUtíkej, miláčku, utíkejStraight UpWe, the CoyotesFANaticFlintLandlineQuestBetween UsV nejistotěMembers OnlyMámy na nožeBez kalhotJeremy Fink and the Meaning of LifeShelf LifeJak jsme vyrůstaliMemphis Bound... and GaggedObžalovaníSmrt v KaribikuVolejte SauloviJá, VictorThe UnicornSoulmatesPearsonRodinka na kouskyAmerický táta


Aktualizace osobnostního profilu Betsy Brandt: 10.11. 2023 10:46