Alexandra Delli Colli 66 let


Alexandra Delli Colli se narodila 12. září 1959 v Itálii. Tato atraktivní a pohledná blondýna nenatočila mnoho filmů a navíc většina z nich není v našich končinách příliš známá.

O dva roky později ztvárnila opět jednu z hlavních rolí ve filmu ROZPAROVAČ Z NEW YORKU, který režíroval mistr italského horou Lucio Fulci. V osmdesátých letech se objevila ještě v několika filmech, ale poté pověsila své herecké řemeslo na hřebík.

Alexandra je vdaná za známého a mnohokrát oceněného italského kameramana Tonina Delli Colli. Tento muž stál za kamerou u filmů mnoha významných italských režisérů, například Piera Paola Pasoliniho, s kterým spolupracoval například na takzvané „Trilogii života“ a na velice kontroverzním snímku Saló aneb 120 dnů Sodomy.


12.9.1957
Itálie
Alexandra Delli Colli csfd

Fratelli d'ItaliaIl fascino sottile del peccatoRomanza final (Gayarre)On l'appelle catastropheInceneritore, L'Rozparovač z New YorkuMieux vaut être riche et bien portant que fauché et mal foutuZombi HolocaustOn est venu là pour s'éclaterMarche pas sur mes lacetsKatrin a spol.


Aktualizace osobnostního profilu Alexandra Delli Colli: 2.11. 2023 10:56