Veronika Arichteva 37 let


Její otec je producent Pavel Nový. Veronika již o šesti let snila o tom, že se stane herečkou, i když se v té době věnovala hlavně sportovní gymnastice. Herectví nakonec vyhrálo. Začala se objevovat v malých roličkách, první byla ve filmu ČARODĚJKY Z PŘEDMĚSTÍ, kde se mihla spolu se svou o pět let starší sestrou Kateřinou. První větší rolí byla postava Lenky v seriálu HOP NEBO TROP. Nyní ji můžeme vidět v seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ. I když vystudovala pražskou konzervatoř, na DAMU nešla. Láká ji obor public relation a masmédia.

Veronika rozhodně nepatří mezi lidi propadající beznaději. „Když mi něco nevyjde, naopak to nakopne mou ctižádost a posune mě to dál. Člověk se nesmí vzdát“, tvrdí. Baví jí cestování, chození do kina, jejím oblíbeným spisovatelem je Paul Coelho.


20.5.1986
Praha, Československo
Veronika Arichteva csfd

Dům na samotěVysoká hraNarušitelDecibely láskyZejtra napořádČertova nevěstaDešťová vílaHabermannův mlýnSetkání v PrazeJezerní královnaČarodějky z předměstíO mě se nebojSlunečnáPrvní republikaMazalovéSpravedlnostTemný KrajPolicie ModravaVyprávějOrdinace v růžové zahradě


Aktualizace osobnostního profilu Veronika Arichteva: 1.11. 2023 21:53