Garret Dillahunt 59 let


Garret se narodil v Kalifornii, ale vyrůstal v městečku Selah ve státě Washington. Vystudoval žurnalistiku na University of Washington a až později pokračoval ve studiu na Univerzitě v New Yorku, kde absolvoval herecký program.

V období let 2005 a 2006 Dillahunt vylíčil charakter Steva Curtise na tři sezony v seriálu POHOTOVOST a Matthewa Rosse v jedenácti dílech seriálu 4400. Následovala opět dvojrole. Johna Henryho / Cromartieho zahrál v 18ti epizodách seriálu TERMINÁTOR: PŘÍBĚH SÁRY CONNOROVÉ (2008, 09).

Dostal se i na filmové plátno, dokonce mu byla nabídnuta jedna z hlavních rolí ve filmu ZABITÍ JESSEHO JAMESE ZBABĚLCEM ROBERTEM FORDEM, ale kvůli kolizím s jeho seriálovými smlouvami musel odmítnout a spokojit se s menší rolí. Byl také členem herecké party v Oskarovém TAHLE ZEMĚ NENÍ PRO STARÝ. Dále může být viděn ve filmu CESTA, nebo seriálech JOHN FROM CINCINNATI, NA DOŽIVOTÍ a RASING HOPE.


24.11.1964
Castro Valley, California, USA
Garret Dillahunt csfd

Red Right HandGray MatterMilion mil dalekoThe Dead Don't HurtThe Long HomeAmbulanceBlondýnkaKde zpívají raciSupreme RulerArmáda mrtvýchSergioBenchedSněžná pastUnbound CaptivesVdovyWheelmanCome and Find MeAgainst the SunBeastJust Before I GoThe Scribbler12 let v řetězechHoustonKaždým dnemLooper: Nájemný zabijákRevenge for Jolly!VysokáSexyBlondZabít tišeAmigoBengálský tygrDo morku kostiOliver ShermanCestaPoslední dům nalevoRakeťáciTahle země není pro starýThe Line-UpZabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem FordemMr. EdSvatý bojPoslední zavoláníGetting OffHightownHysteria!Duchové BejrútuSmrt nás spojíSprungŽiví mrtví: Počátek konce


Aktualizace osobnostního profilu Garret Dillahunt: 14.4. 2024 14:16