Louis Freese 53 let


Louis Freese lépe známý pod uměleckým jménem B-Real je členem a jedním ze zakladatelů rapové skupiny Cypress Hill. Narodil se kubánské matce a mexickému otci. Ještě než byl ze střední školy Bell High School v LA vyhozen, spřátelil se s Sen Dogem a Mellow Man Acem budoucími členy kapely. Sen Dog ho představil členům gangu Bloods, (gang je také známý pod názvem Neighborhood Family) jehož byl členem. B-Realovo působení v gangu a život drogového dealera skončilo poté co byl zezadu postřelen. Střela z pistole ráže .22 zasáhla jeho plíce a nebyl daleko od smrti, on sám tvrdí, že kdyby s ním v tu chvíli nebyl Sen Dog určitě by zemřel. Raper, který nějakou dobu randil s herečkou Carmen Electrou prožívá opravdu pestrý život.

Kapela vznikla v roce 1988. Současní členové jsou B-Real, DJ Muggs, Eric Bobo, Sen Dog. Původně se kapela jmenovala DVX a působila v této sestavě: B-Real a Sen Dog, T-Funk, Mellow Man Ace. Asi po roce B-Real a Sen Dog kapelu opustili a seznámili se s djjem Muggsem. Skupina má na kontě 15 multiplatinových, platinových a zlatých ocenění. Prodali více než 15 miliónů desek. V roce 1995 Sen Dog opustil kapelu kvůli své rockové skupině SX10 v roce 1997 se k Cypress Hill vrátil a je členem dodnes.

V současné době žije B-Real stále v Los Angeles. Jedním z jeho oblíbených nočních klubů je Rainbow Bar & Grill na Sunset bulváru. Netají se svou zálibou v kouření marihuany, kouří ji prakticky denně a jak sám říká nehodlá přestat.


2.6.1970
Hollywood, California, USA
Louis Freese csfd

The Devil InsideHráčiSláva jen pro mrtvéKdo hulí, ten umíMacArthur ParkThicker Than WaterLumpíciKdo je kdoMuž meteorTripTankSimpsonoviCypress Hill: Insane in the BrainLA OriginalsSurvivors Guide to PrisonBurn Motherfucker, Burn!Hip Hop a jeho zrodThe Secret to BallinThe Culture HighNěco z ničeho: umění rapuBig Pun: The LegacyAll We Are SayingBeef 2BeefVH1 Goes InsideRhyme & ReasonWoodstock '94The Last PartyCypress Hill - Band of GypsiesCypress Hill - Blood On My Hands AgainCypress Hill feat. Sick Jacken - LocosCypress Hill - Reefer ManHollywood Undead feat. B-Real - Black CadillacSnoop Dogg feat. Redman, Method Man & B-Real - Mount KushmoreBerner feat. Wiz Khalifa, Snoop Dogg & B-Real - Best Thang SmokinBerner & B Real feat. Snoop Dogg & Vital - FadedFergie feat. Ludacris - GlamorousYoung Buck feat. 50 Cent - Let Me InCypress Hill: (Rock) SuperstarBusta Rhymes feat. B-Real, Coolio, LL Cool J & Method Man - Hit 'Em High (The Monstars' Anthem)Tupac Shakur: TemptationsCypress Hill: Insane In The BrainKing Tee, Yo-Yo, MC Eiht, B-Real, Da Lench Mob, Kam, Threat, Ice Cube & DJ Pooh - Get The FistCypress Hill - How I Could Just Kill a ManCypress Hill: Still Smokin'Hotboxin' with Mike TysonThe Top Ten RevealedBong AppétitTraveling the Stars: Ancient Aliens with Action Bronson and FriendsGGN: Double G News NetworkThe Joe Rogan ExperienceHoward Stern on DemandOn-Air with Ryan SeacrestCrossoverMADtvHoward SternNoční show Conana O'Briena


Aktualizace osobnostního profilu Louis Freese: 1.12. 2023 03:47