Ed Helms 50 let


Edward Paul Helms se narodil a byl vychován v Atlantě, kde absolvoval the Westminster School v roce 1992. Navštěvoval Oberlin College a také strávil jeden semestr na výměnném pobytu v New York University's Tisch School of Film, kde studoval filmovou teorii a technoligii. Po promoci začal Ed svojí kariéru jako spisovatel a herec ve skupině New York City sketch comedy. Helms souběžně pracoval jako filmový editor v postprodukčním zařízení v New Yorku.

Ed vyvíjí, společně s Juddem Apatowem, film A WHOLE NEW HUGH pro Universal Pictures, ve kterém by si měl Helms zahrát a zároveň by měl být spoluautorem s Jakem Fleisherem a Ianem Bergerem.

Ed hraje na kytaru, banjo a piáno. Mimo jiné napsal a nazpíval píseň "Stu's Song" z filmu PAŘBA VE VEGAS.


24.1.1974
Atlanta, Georgia, USA
Ed Helms csfd

Family SwitchRozbitý robot RonSpolu nespoluCoffee & KareemJako zvířataMáš ji!BastardiChappaquiddickI Do... Until I Don'tKapitán Bombarďák ve filmuThe ClapperBláznivá dovolenáTrable o VánocíchKdo si vezme Barryho?Ruka v rukávuŠoférMillerovi na tripuPařba na třetíLoraxHigh RoadJeff, který žije s mámouPařba v BangkokuPařba v zapadákověKšeftařiMonstra vs. VetřelciNoc v muzeu 2Pařba ve VegasThe Smell of SuccessPoloprofesionálSeznamte se s DavemUpright Citizens Brigade: AsssscatZahulíme, uvidíme 2Zvláštní školaBožský EvanNeuvěřitelný život rockera CoxeI'll Believe YouMalý zázrakBlackballed: The Bobby Dukes StoryAgent ElvisBig MouthRutherford FallsTrue StoryAunty Donna: Zábavný důmAngie TribecaBoJack Horseman


Aktualizace osobnostního profilu Ed Helms: 31.10. 2023 17:25