Haley Bennett 36 let


Haley Bennett, pravým jménem Haley Loraine Keeling, se narodila v Naples na Floridě a své umělecké příjmení si zvolila po matce. V rodném městě studovala hudbu a umění na Barron Collier High School, později pak Barbizon School pro adeptky modelingu a herectví. Po střední škole se s rodinou přestěhovala do Los Angeles, aby tam zkusila nastartovat skutečnou uměleckou kariéru v Hollywoodu.

V témže roce podepsala Haley také smlouvu na své první debutové album u společnosti 550 Music/NuSound Records, která je součástí koncernu Epic Records, své první živé vystoupení na pódiu v roli zpěvačky si odbyla v červnu 2008 v L.A. Co se týče filmování, naplnila kontrakt na tři filmy u Warner Brothers Pictures a zahrála si tak v průměrné teenagerské komedii PO ČEM KLUCI TOUŽÍ? a také v thrilleru HAUNTING OF MOLLY HARTLEY, kde dostala dokonce hlavní roli - ani jeden z filmů se ale zrovna kasovním trhákem nestal.

To se ovšem nedá říci o úspěšné psí romanci MARLEY A JÁ, v ní však Haley zase dostala jen malou roličku dívky ze sousedství. Na svůj opravdu průlomový film tedy zatím (říjen 2009) v Hollywoodu čeká, stát by se jím mohl napřílad thriller THE HOLE (premiéra ohlášena na filmový festival v Torontu v roce 2010) nebo drama ARCADIA LOST, kde by Haley měla účinkovat po boku zkušeného Nicka Nolteho. V soukromém životě byl jejím přítelem nějaký čas model Rick Malambri, momentálně je bulvárními médii spojovaná s hercem Ryanem Eggoldem, známým z nedávno restartovaného amerického televizního seriálu 902 10 (u nás známějšího pod názvem BEVERLY HILLS 902 10).


7.1.1988
Fort Myers, Florida, USA
Haley Bennett csfd

BorderlandsMagazine DreamsWidow ClicquotJe moje všechnoSpravedlnost pro Emmetta TillaCyranoAmerická elegieĎábelOperace BrothersSwallowDěkuji za vaše službyDívka ve vlakuPravidla neplatíSedm statečnýchZpůsob vraždyHardcore HenryAfter the FallEqualizerKristyThe White CityDeep PowderOutlaw CountryArcadia LostKaboomDíraMarley a jáPo čem kluci touží?The Haunting of Molly HartleyHudbu složil, slova napsalLP: Into the WildSleepwalking in the RiftOk! TV


Aktualizace osobnostního profilu Haley Bennett: 7.1. 2024 18:44