Madeline Carroll 28 let


Talentovaná Madeline Caroll vyrůstala L.A. Kalifornii. Její matka se stará o domácnost, otec pracuje jako dodavatel. Madeline vyrůstala spolu se třemi bratry. Se sourozenci jí pojí velké pouto a láska k hraní a užívání si společné zábavy. Má čtyřnohého mazlíčka psa jménem Spot. V pouhých třech letech se začala věnovat modelingu. Za její kariéry v modelingu jsme Madeline mohli vidět ve více než 20 reklamních spotech hlavně pro vlasový produkt Head & Shoulders.

Ve zmiňovaném filmu SWING VOTE si zahrála první hlavní roli. V roce 2010 si zahrála po boku hollywoodské hvězdy Jackieho Chana ve filmu THE SPY NEXT DOOR. Modeling i přes možnost vidění na plátně kin nepověsila na hřebík a dál točila reklamní spoty pro deník Metro. Nejvíc za povšimnutí stála Madeline ve filmu THE FLIPPED, kde je v roli Juli Baker šíleně zamilovaná do svého souseda Bryce Loskiho...Komedie posazená do krásných šedesátých let a idylických představ mladé slečny a jejího idola. Film zapůsobí napříč všemi generacemi a zavede diváka zpět do krásných let dětství a dospívání.

V roce 2011 Madeline uvidíme po boku Jima Careyho a to ve filmu MR. POPPER'S PENGUINS. Jistě se máme na co těšit do budoucna, protože o Madeline jistě hodně uslyšíme.


18.3.1996
Los Angeles, California, USA
Madeline Carroll csfd

God Bless the Broken RoadI Can Only ImagineIndivisiblePistachioZer0-ToleranceBlinkChuť znovu žítCaféKazatel KalašnikovPan Popper a jeho tučňáciChůva v akciMá mě rád, nemá mě rádThe Quinn-tupletsAstro BoySprávná volbaResident Evil: ZánikNa lince je vrahSanta Claus 3: Úniková klauzuleMyšlenky zločinceSkandálHodina duchůPrivate PracticeAnatomie lžiNámořní vyšetřovací službaOdložené případyChirurgovéZtraceniHledaníNight StalkerHidden HowieAll of UsPassionsSharon Stone - Una mujer de 100 carasThen & NowAstro Boy vs. The Junkyard PiratesGoldfishMark at the Movies


Aktualizace osobnostního profilu Madeline Carroll: 19.11. 2023 11:02