Keke Palmer 30 let


Ačkoliv je v našich zeměpisných šířkách její jméno málokomu povědomé, za velkou louží tato čokoládová slečna sklízí nemalé úspěchy. Narodila se jako Lauren Keyana Palmer dne 26.8.1993 v americkém státě Illinois v rodině polyuretanového technika. Jako pětiletá začala zpívat v chrámovém sboru. V devíti letech se ucházela o roli v muzikále The Lion King a přestože ji nedostala, utvrdilo ji to v přesvědčení, že se chce stát herečkou. V roce 2003 se rodina přestěhovala do Los Angeles, aby si Keke mohla začít plnit svůj sen.

Keke získala roli v komedích HOLIČSTVÍ 2, DIVNÁ SEŠLOST, dramatu JEZDCI Z JIŽNÍHO BRONXU, ANDĚL STRÁŽNÝ či thrilleru ZAMETAČ STOP. Její zatím poslední filmovou rolí se stala americká fotbalistka Jasmine ve filmu THE LONGSHOTS. U nás jsme ji mohli zahlédnout v seriálu ODLOŽENÉ PŘÍPADY a ZÁKON A POŘÁDEK. V současné době v amerických televizích běží seriál True Jackson, ve kterém Keke ztvárnila hlavní roli pubertální módní návrhářky.


26.8.1993
Harvey, Illinois, USA
Keke Palmer csfd

Sister Act 3: Kicking the HabitSuper ToysUnder the BoardwalkAliceNeneRakeťák2 Minutes of FameZlatokopkyPimpDoba ledová: Mamutí drcnutíDoba ledová: Velikonoční překvapeníPomáda: ŽivěBrotherly LoveAnimalImperial DreamsThe Trip to BountifulCrazy Sexy Cool: The TLC StoryAbducted: The Carlina White StoryDoba ledová 4: Země v pohybuNahlas a naplnoRagsWinx Club: Bitva o MagixWinx Club: Fénix ze stínůCvokařBajky naruby: Želva a zajícPřesný zásahJdi do tohoZametač stopAkeelahDivná sešlostJezdci z jižního BronxuAnděl strážnýHoličství 2Lidské zdrojeRodinka Pyšných: Hlučnější a pyšnějšíNesváBerlínská miseScream


Aktualizace osobnostního profilu Keke Palmer: 31.10. 2023 16:51