Noel Fielding 50 let


Populární britský sitcomový herec Noel Fielding se narodil rodičům Dianě a Rayovi 21. května 1973 v Londýně. Kvůli svému výtvarnému talentu vystudoval Croydon Art College, ale už během konce devadesátých let se začal věnovat improvizovanému stand-up herectví a postupně si dokázal vydobýt status jednoho z nejoblíbenějších ve svém oboru. Mezi jeho poznávací znaky patří extravagantní vzhled (zahrnující černé vlasy, světlý make up a bizardně barevnou kombinaci divokých obleků a doplňků) a zvláštní hluboký hlas.

Mimo herectví se také stále věnuje malování – v roce 2008 se dočkal první výstavy s názvem „Psychedelic Dreams of the Jelly Fox“, z čehož jde dost dobře poznat, že i v umění zůstává věrný svému mysterióznímu stylingu. Pracoval i jako DJ v londýnském klubu The Barfly. Nikdy nebyl pokřtěn, takže nemá prostřední jméno, a také je dle svých vlastních slov „striktní ateista“. V současnosti žije ve vztahu s dlouhodobou přítelkyní Dee Plume, která hraje v londýnské kapele Robots in Disguise.


21.5.1973
Westminster, Londýn, England, Velká Británie
Noel Fielding csfd

LEGO® příběh 2FesťákBrakesThe Big Fat Quiz of EverythingThe Entire UniverseAaaaaaaah!An Evening with Noel Fielding: LiveSet the Thames on FireAjťáci: Přichází internetDarebák David: FilmCome on EileenBunny a býkThe Mighty Boosh Live: Future Sailors TourBuzzcocks... Imagine a Mildly Amusing Panel ShowMighty Boosh Live, TheAD/BC: A Rock OperaBrain CandySurrealissimo: The Trial of Salvador DaliPlunkett & MacleaneRozčarováníTak nějakNavždycky dvanáctiletáMěstské legendyThe Big Fat Quiz of EverythingTrailer Park Boys: Out of the ParkDoll & EmNoel Fielding's Luxury ComedyThe Last LegAjťáciJak nežít svůj životJust for Laughs


Aktualizace osobnostního profilu Noel Fielding: 9.11. 2023 04:36