Emilia Fox 49 let


Emilia Lydia Rose Fox se narodila v anglické metropoli Londýně. Její rodiče - otec Edward i matka Joanna jsou oba herci. Emilia má bratra Eddieho a nevlastní sestru Lucy. Studovala na univerzitě v Oxfordu, v době studií chodila s Orlandem Wellsem.

V roce 2000 byla krátce zasnoubená s Vicem Reevesem, se kterým se seznámila, když společně natáčeli snímek RANDALL A HOPKIRK (DECEASED) – Emilia v tomto seriálu ztělesnila roli Jeannie. V roce 2003 se poprvé setkala se svým budoucím manželem Jaredem Harrisem. Seznámili se, když společně účinkovali v divadelním představení „Les Lisisons Dangereuses“. Emilia se za Jareda v červenci roku 2005 provdala, ale pár v roce 2008 oznámil, že se rozchází a v současné době jsou manželé v rozvodovém řízení. Emilia mluví plynně německy a francouzsky. V roce 2001 se vzdala pití a o rok později přestala i kouřit. Ve volném čase hraje na cello a na piano.


31.7.1974
Londýn, England, Velká Británie
Emilia Fox csfd

Rozmarný duchAlan Carr's Christmas CrackerMaminčin seznamThe CarerNaše noviny slouží dvakrátSuspension of DisbeliefA Thousand Kisses DeepWays to Live ForeverDorian GraySpalující vášeňTemné vzpomínkyBaletní střevíčkyCashbackNa počátku jsme si rovniZachraňte JimmyhoThings to Do Before You're 30Tygr a sníhUniverzální uklízečkaCabbages & QueensSpiknutí střelného prachuHelena TrojskáJindřich VIII.Smrt na webuThe Republic of LovePianistaPrendimi l'animaSoulkeeperBad BloodDavid CopperfieldShooting the PastCatherine Cooksonová: Kulatá věžBright HairMrtvá a živáTemptation of Franz Schubert, TheTichý svědekSignora VolpeSoud s Christine KeelerovouDelicious


Aktualizace osobnostního profilu Emilia Fox: 12.11. 2023 09:05