Peter Facinelli 50 let


Peter Facinelli se narodil 26.listopadu 1973 v Ozone Park v Queensu v New Yorku jako syn Bruny, ženy v domácnosti a číšníka Petera. Vystudoval herectví na newyorské Atlantic Theater Company Acting School, jeho učiteli byli například Felicity Huffman, William H.Macy, Camryn Manheim nebo Giancarlo Esposito.

Opakovaně se objevoval v kritiky oceňovaném seriálu SIX FEET UNDER a zazářil v TV filmu TOUCH THE TOP OF THE WORLD v roli prvního slepého muže, jež dosáhl vrcholu Mount Everestu. Dále hrál například v komedii z roku 2007 FINDING AMANDA spolu s Matthewem Broderickem a v roce 2008 si zahrál Carlislea Cullena, hlavu upíří rodiny, ve filmu STMÍVÁNÍ natočeném podle knihy Stephenie Meyer. Momentálně točí druhý díl NEW MOON, který by do kin měl přijít v listopadu 2009.

S manželkou Jennie Garth, se kterou se seznámil při natáčení filmu AN UNFINISHED AFFAIR a která se proslavila především rolí Kelly v seriálu BEVERLY HILLS 90210 mají tři dcery - Luca Bella se narodila v roce 1997, Lola Ray v roce 2002 a Fiona Eve v roce 2006. Peter je vegetarián.


26.11.1973
Queens, New York City, New York, USA
Peter Facinelli csfd

John LedgerOn Fire13 minut: Ve víru tornádaCatch the BulletThe RavineHour of LeadThe F**k-It ListStáhni a zemřešThe NXIVM Cult: A Mother's NightmareĎáblovi běžciAsherHeartthrobIn the Absence of Good MenSvatba na divokoWalterMrazákThe DamnedTwilight sága: Rozbřesk - 2. částLoosiesTwilight sága: Rozbřesk - 1. částTwilight sága: ZatměníTwilight sága: Nový měsícHledá se AmandaStmíváníArcCesta na vrchol světaMuž bez stínu 2The Lather EffectEnfants terriblesKrál ŠkorpiónKluci v mém životěRennie's LandingZkouška věrnostiHonestRopewalkSupernovaBlue Ridge FallBomba kšeftKariéristiPoslední mejdanVítejte v HollywooduZapadákovTouch MeAfter JimmyAn Unfinished AffairCalm at SunsetFoxfireAngelaCena láskyŘevF.B.I.Magnum P.I.Zbrojnice


Aktualizace osobnostního profilu Peter Facinelli: 30.10. 2023 22:48