Jason Gray-Stanford 53 let


Jason Gray-Stanford se narodil dne devatenáctého května roku 1970 ve Vancouveru v Britské Kolumbii v severním americkém státě Kanadě. Je to filmový a televizní herec a především dabér kanadského původu.

Hercem se stal až o něco později a to konkrétně roku 1995, kdy si střihl několik rolí převážně v amerických filmech. Bylo tomu kupříkladu v The Surrogate, Mystery Alaska, A Beautiful Mind, či snímku hollywoodské megahvězdy ověnčené cenami Clinta Eastwooda Flags of our Fathers, kde si zahrál Lt. Schriera.

Nejznámějším se ale u nás stal díky seriálu Monk, v němž účinkoval v letech 2002 až 2009 jako Lt. Randall Disher ve 121 epizodách.


19.5.1970
Vancouver, British Columbia, Kanada
Jason Gray-Stanford csfd

Mr. Monk's Last Case: A Monk MovieCruel InstructionThe Long Island Serial Killer: A Mother's Hunt for JusticeLéto 84The Middle of XThe Miracle SeasonPearly GatesEarth to EchoRudé nebePhantomThe Husband She Met OnlineCaroline and JackieBeing Bin LadenLucky ChristmasOtis E.Ztracena ve tměVlajky našich otcůZabijáci osamělých srdcíLast WeddingČistá dušeMystery, AljaškaCamelot: The LegendKing KongMummies Alive! The Legend BeginsÚtěkHostile ForceNákazaSmrtící asteroidDangerous IndiscretionNáhradní matkaPercy Jackson a OlympanéFBI: Most WantedLegendy zítřkaBandaiZombieAkta XAftermathCestovatelé časemSupergirlNámořní vyšetřovací služba: New OrleansSběratelé kostíMistressesStrážce pořádkuMezi životem a smrtí


Aktualizace osobnostního profilu Jason Gray-Stanford: 17.11. 2023 10:42