Bojana Novakovic 42 let


Psal se rok 1981 a na území dnešního Srbska se narodila Bojana Novakovic. Co se týká přesného data, široké veřejnosti není známé. Důvodů pro to může být několik. Buď si Bojana úzkostlivě střeží své soukromí, nebo její rodina v rámci bujarých oslav narození nového potomka zapomněla dojít na matriku. Alespoň je její osoba opředena rouškou svůdného tajemství.

Je držitelkou ceny Australského Filmového Institutu (AFI) a překladatelkou, jelikož vládne jak angličtinou, tak srbštinou. Mezi její záliby patří gymnastika a práce s uprchlíky směřujícími do Austrálie, což pociťuje i jako určitý druh poslání.

V poslední době se nám představila ve dvou vydařených snímcích. Jsou jimi SEVEN POUNDS s Willem Smithem a DRAG ME TO HELL režiséra Sama Raimiho. Bojana Novakovic je všestranně nadaná, sympatická a dobře smýšlející mladá žena, a proto toho může v budoucnu hodně dosáhnout.


17.11.1981
Beograd, Serbia, Jugoslávie
Bojana Novakovic csfd

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)MaliciousBeyond SkylineJá, TonyaAgathaCasanovaHvozdMalá smrtNot Suitable for ChildrenThe King Is Dead!Ztracená generaceHořící mužNa hraně temnotyĎábelŠišanjeStáhni mě do peklaSedm životůBlackJack: At the GatesOptimistéSoloThunderstruckMarking TimeOpičí maskaStrange Fits of PassionBlackrockLove MeMacGyverOperace BuffaloInstinctHříšníciWestworldMizeraSatisfakceThe CooksOddělení vražd


Aktualizace osobnostního profilu Bojana Novakovic: 3.11. 2023 02:51