Julia Voth 38 let


Julia Voth se narodila 16 května 1985 v Saskatchewanu v Kanadě. Julia je herečka a modelka aktuálně žijící v Los Angeles. Její modelingová kariéra zahrnuje fotografování a reklamy pro značky jako Calvin Klein, Shu Umera aj. V roce 2002 byla vybraná jako Jill Valentine pro Resident Evil. Hry se prodalo na milióny kopií a Jill Valentine se stala jednou s nejpopulárnějších počítačových postav vůbec. Ačkoliv Juliina kariéra byla v modelingovém odvětví velmi úspěšná, chtěla se stát herečkou. Před stěhováním do Los Angeles v roce 2007, pracovala v Tokiu a v New Yorku, V Hollywoodu nyní platí za vycházející hvězdu.

Můžeme ji také vidět v Maxim kalendářích „The Sexiest Women 2009“ a „The Best Thing to Happen to 2009“. Pro Maxim se rozpovídala o filmu BITCH SLAP. V mladém věku se věnovala různým formám boje a zbraním. Často také cvičí se svým kickbox instruktorem a zvládá základy japonštiny.


16.5.1985
Saskatchewan, Kanada
Julia Voth csfd

RedundancyThe Wind of HeavenThe Moleskin DiarySeattle RoadPainkillersAmelia's 25thHoliday High School ReunionLilithBitch SlapThe AnniversaryZnovu se zamilovatTucker's WarPackage DealProject: SERACastle na zabitíHugeLovci duchůBehind Bitch Slap: Building a Better B-MovieProject: S.E.R.A.AloneThe Phone


Aktualizace osobnostního profilu Julia Voth: 26.4. 2024 16:40