Bridget Marquardt 50 let


Narodila se v Tilamooku, ve státě Oregon, kam se její rodina přistěhovala z města Lodi v Californii. Krátce po narození se malá Bridget s rodinou znovu přestěhovala do Californie, kde byla vychovávána. Její rodiče se rozvedli a Bridget žila u matky, která se znovu vdala. Bridget s matkou a otčímem žili na otčímově ranči.

Některé z jejich kamarádek ji vybízeli pro focení do časopisu Playboy. Bridget proto poslala do redakce Playboye dopis s dotazem jak se stát Playmate. V roce 1998 ve svých 25 letech se stala účastnící hledání o Playmate tisíciletí. Focení se podařilo, a proto byla Bridget pozvána do vily Playboye na další testovací snímky. Byla často hostem ve vile, proto ji byla nabídnuta v říjnu 2002, po více než roce od první návštěvy, možnost nastěhovat se zde a stát se Hefnerovou přítelkyní.

17. září 2007 byla zveřejněna informace, že je Bridget vdaná za Chada Marquardta. Informace se potvrdila, ale ukázalo se, že před návštěvou vily už byli odloučení a byli v rozvodovém řízení. Bridget má velmi ráda zvířátka, má kočku se jménem Gizmo a psa se jménem Wednesday, kterému říká Winnie. Pes byl v roce 2008 operován, kvůli infekci v oku.

Bridget nejdříve pracovala jako tanečnice v podniku Rhino Spirit, poté se věnovala modelingu a herectví. Bridget vystupuje od roku 2005, spolu s oběma dalšími přítelkyněmi (Holly Madison a Kendra Willkinson) Hugha Hefnera, v televizní show THE GIRLS NEXT DOOR. Spolu s Holly a Kendrou se objevovala v seriálu ENTOURAGE a ještě s Hefnerem v epizodě nazvané Aquamansion. S Holly a Hefnerem se objevila v jedné epizodě seriálu CURB YOUR ENTHUSIES. Sama účinkovala v hororové komedii KOTTENTAIL, kde si zahrála vědce vykonávajícího pokusy na králících, dále jedné epizodě THE MAN SHOW a CELEBRITY PARANORMAL PROJECT, kde se projevil její zájem o paranormální jevy.


25.9.1973
Tillamook, Oregon, USA
Bridget Marquardt csfd

Weedjies: Halloweed NightTelling, TheDomácí mazlíčekScary Movie 4Nesnesitelná krutostRobot ChickenLarry, kroť seVincentův světGeneral HospitalIndyfans and the Quest for Fortune and GloryWeezer - Beverly HillsTomorrow's YesterdayKendraCelebrity Family FeudStrašidelné příběhy celebritSearch for the Next Elvira, TheThe Girls Next DoorThe Big Idea with Donny DeutschShow Ellen DeGeneresovéLast Call with Carson DalyWWE Monday Night RAWToday


Aktualizace osobnostního profilu Bridget Marquardt: 15.4. 2024 14:49