Frank Stallone 73 let


Zpěvák a herec Frank Stallone je mladším bratrem Sylvestra Stallona. Narodil se 30. července 1950 v New Yorku. Již v mládí ho začal bavit zpěv a hudba.

Často píše písně pro bratrovy filmy. Celkem napsal 11 písní, které později ve filmu objevily. Díky svým výborným soundtrackům byl několikrát nominován na cenu Grammy a Zlatý glóbus. Rád hraje na kytaru a účinkuje na mnoha koncertech, hlavně pak v Los Angeles a Londýně.


30.7.1950
New York City, New York, USA
Frank Stallone csfd

FaithThe Sex TripHardinGlory DaysNa dosahNight ClawsZero Dark DirtyAmerican MobsterTaken by ForceCorradoSanta má bráchuRocky BalboaAngels with AnglesHittersSejměte CarteraDoublecross On Costa's IslandKomando totálního nasazeníStrange WildernessThe Good LifeZákladní pravidlaBilly Lone BearGarbage Man, TheNepřítel č. 1Kovboj se vracíTaken AliveTombstoneLegend of the Roller Blade SevenReturn of the Roller Blade SevenHudson HawkThe Roller Blade SevenSmrtící hryDeset malých IndiánůEasy KillMaska rudé smrtiPrime SuspectTerror in Beverly HillsŘád orlaCrossing the MobMimo zákonSrdce půlnociStrachVe jménu láskyVražedná modřSavage HarborThe Pink ChiquitasW.A.R.: Women Against RapeŠtamgastZůstat naživuHorká linkaRocky IIIRocky IICesta k rájiRockyZ RockMůj velký tlustý řecký životLife with BonnieAno, drahouškuResurrection Blvd.Detektiv Mike Hammer


Aktualizace osobnostního profilu Frank Stallone: 26.2. 2024 04:53